ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Παραιτείται ο Διονύσης Τσακνής από την ΕΡΤ;

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε χθες ο πρόεδρος της ΕΡΤ, συνθέτης Διονύσης Τσακνής, κατά τη διάρκεια της οποίας ανέφερε στον πρωθυπουργό τους προβληματισμούς του για το γεγονός ότι δεν έχει αρμοδιότητες πλέον στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η «Καθημερινή», ο Διονύσης Τσακνής έφτασε στο σημείο να υποβάλλει την παραίτησή του και μάλιστα ανέλαβε να τον μεταπείσει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς. Ωστόσο νεότερες πληροφορίες από το Ραδιομέγαρο, αναφέρουν ότι ο κ. Τσακνής δεν έφτασε στο σημείο να υποβάλλει παραίτηση, απλώς εξέφρασε τα παράπονά του στον Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα ο κ. Τσακνής διατύπωσε τον προβληματισμό για το τι ακριβώς θα κάνει ο ίδιος στο Ραδιομέγαρο μετά και την επιλογή του νομικού κ. Βασίλη Κωστόπουλου στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσακνής φέρεται να έχει διαφωνήσει έντονα με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο κ. Κωστόπουλο για ζητήματα διοικητικής λειτουργίας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, καθήκοντα αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου αναμένεται να αναλάβει ο Γιώργος Θαλασσινός, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Planet και Μελωδία, ενώ ήταν διευθυντής προγράμματος στον 902 Αριστερά στα FM.

Την ίδια στιγμή, στη διοίκηση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης αναμένεται να προστεθεί ένα ακόμη μέλος, αυτήν τη φορά από τον χώρο της τέχνης. Την Τρίτη προκλήθηκε νέα αναστάτωση μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι ο Χάρρυ Κλυνν επελέγη για το Δ.Σ. της ΕΡΤ, οι οποίες όμως στη συνέχεια διαψεύστηκαν.
 rizopoulopost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]