ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αρχιτεκτονική Μελέτη για τον πολυχώρο συνάθροισης κοινού στη Δ Κ Πέτα

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΚΟΥΦΑ -ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Άδεια  δημοπράτησης  στο Δήμο Νικολάου Σκουφά  για το έργο « Προσθήκη ορόφου – Αποπεράτωση του πολυχώρου συνάθροισης κοινού και προβολής πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς του Δήμου Νικολάου Σκουφά  στην Δ. Κ Πέτα».

 Άδεια  δημοπράτησης πήρε ο Δήμος Νικολάου Σκουφά  για το έργο « Προσθήκη ορόφου – Αποπεράτωση του πολυχώρου συνάθροισης κοινού και προβολής πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς του Δήμου Νικολάου Σκουφά  στην Δ.Κ Πέτα

(Κορακοφωλιά )». To έργο έχει  προϋπολογισμό 508.648,00 και είναι  ενταγμένο στο πρόγραμμα  ΕΣΠΑ 2014- 2020.
Το παρόν έργο προβλέπει την αποπεράτωση του ισογείου και υπογείου του  υπάρχοντος κτιρίου, προς χρήση πολυχώρου συνάθροισης κοινού και προβολής  πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς. Επιπλέον προβλέπεται η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του οικοπέδου και η προσθήκη ορόφου και στέγης ώστε να ολοκληρωθεί πλήρως το κτίριο και να είναι έτοιμο προς εκμετάλλευση ή ιδιόχρηση.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του πολυχώρου συνάθροισης έγινε με βάση  την αισθητική και χρωματική εναρμόνιση της πτέρυγας με τον υπόλοιπο κτιριακό όγκο, την προσαρμογή υαλοστασίων με τις σύγχρονες λειτουργικές απαιτήσεις, την ουσιαστική αναβάθμιση της υγρομόνωσης, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης των εσωτερικών χώρων, την μέγιστη δυνατή παθητική εξοικονόμηση ενέργειας, την αισθητική και λειτουργική ένταξη των εξωτερικών κλιματιστικών μονάδων, και τον εύκολο, ασφαλή και οικονομικό καθαρισμό των υαλοπινάκων.

Επίσης εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στην διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με σκοπό την εξυπηρέτηση  και την ψυχαγωγία των επισκεπτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]