ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Εντυπωσιακές μικρές βεράντες για να πάρετε όμορφες ιδέες διακόσμησης

Δείτε τις πιο εντυπωσιακές βεράντες και πάρτε μερικές όμορφες ιδέες διακόσμησης.

Μένουμε σε μια χώρα που ο ήλιος δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο. Γιατί, λοιπόν, να κλεινόμαστε στο σπίτι, ενώ μπορούμε πολύ εύκολα να καθίσουμε στο μπαλκόνι μας;

Είτε μένουμε σε πολυκατοικία, είτε σε μονοκατοικία, όσο μικρή και να είναι η βεράντα, υπάρχουν άπειρες επιλογές για να δημιουργήσετε έναν ονειρικό χώρο.

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και πάρτε έμπνευση για το δικό σας σπίτι.

#1 Μπορείτε να κάνετε τη μικρή σας βεράντα προέκταση του σαλονιού έτσι ώστε τους καλοκαιρινούς μήνες να έχετε την αίσθηση πως το σπίτι σας είναι πολύ πιο μεγάλο και άνετο.

πηγη https://reconsblog.gr
\
#2 Αν το μπαλκόνι σας είναι αρκετά μικρό, τότε τοποθετήστε μια κούνια στη βεράντα σας αντί για τραπέζι με καρέκλες. Έτσι θα εξοικονομήσετε αρκετό χώρο, και εκμεταλευτείτε και τον χώρο που βρίσκεται κάτω από την κούνια ως αποθηκευτικό.

#3 Αν έχετε ένα υπερβολικά μικρό μπαλκόνι τότε τοποθετήστε μια πολυθρόνα, ένα ράφι με βιβλία και ένα χαλάκι, και ετοιμάσατε πολύ γρήγορα έναν προσωπικό χώρο διαβάσματος.

#4 Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να γεμίσετε το πάτωμα της βεράντας σας με μεγάλες πέτρες. Έτσι θα νιώθετε περισσότερο σαν να είστε σε παραλία παρά στην καρδιά της Αθήνας ή μιας μεγαλούπολης.
#5 Μια αιώρα είναι η ιδανική λύση για να ομορφύνει αμέσως το μπαλκόνι σας, και να σας χαλαρώνει τα απογεύματα που γυρίζετε από τη δουλειά.
#5  Επιλέξτε πολύχρωμες γλάστρες για τα φυτά σας, χρωματιστά ποτιστήρια, τραπέζι και καρέκλες. Ώστε κάθε φορά που θα βγαίνετε στη βεράντα θα σας προκαλεί μια χαρούμενη αίσθηση.

#6 Ακόμα κι αν το μπαλκόνι σας είναι υπερβολικά μικρό μπορείτε να το ευχαριστιέστε αρκεί να το διακοσμήσετε έξυπνα. Φτιάξτε μια όμορφη γωνιά για εσάς, την οικογένειά σας και τους καλεσμένους σας.

#7 Ένα παγκάκι με μαξιλάρια, μια λεπτή κουβερτούλα, και ένα μικρό τραπεζάκι είναι μερικές φορές ό,τι χρειάζεστε.

#8 Ένα όμορφο χαλάκι βεράντας θα κάνει τον χώρο σας να δείχνει πιο ζεστός και φιλόξενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]