Προσλήψεις γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας προκηρύσσει την πλήρωση στις παρακάτω θέσεις του κλάδου γιατρών ΕΣΥ επί θητεία στον εισαγωγικό βαθμό του επιμελητή Β΄, ήτοι:

   - Μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Καρδιολογίας
   - Μία (1) θέση ειδικευμένου ιατρού ειδικότητας Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευμονολογίας-Φυματιολογίας ή Χειρουργικής ή Αναισθησιολογίας ή Νεφρολογίας (για τη Μ.Ε.Θ)
   Η αίτηση-δήλωση, με όλα τα δικαιολογητικά, πρέπει να υποβληθούν μέσα σε προθεσμία 20 ημερών, που αρχίζει την 1-8-2017 και λήγει την 20-8-2017.
   Αιτήσεις-Δηλώσεις μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν γίνονται δεκτές. Οι αιτήσεις-δηλώσεις με τα δικαιολογητικά υποβάλλονται στην Γραμματεία του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, Ταχ.Δ/νση, Λόφος Περάνθης Τ.Κ.47100, Άρτα, με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ορισθείσα προθεσμία.
   Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς
   Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού του Νοσοκομείου (τηλ. 2681361141 κος Καλαμπόκης Κων/νος).
stogiatro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]