Το "Κόκκινο Πιπέρι" της Τρίτης 8 Αυγούστου

Ο “Τουρκαλβανός” Πάγκαλος…



Δυστυχώς, κάποιοι δεν βάζουν ποτέ μυαλό! Γίνονται για την Ελλάδα οι μεγαλύτεροι εχθροί της!  Είναι οι λεγόμενοι από την ιστορία: Πεμπτοφαλαγγίτες! Είναι οι εχθροί που βρίσκονται εντός των ελληνικών τειχών! Τους οποίους το αμερικανό-σιωνιστικό λόμπυ των ΗΠΑ τους είχε ή τους έχει κάνει Υπουργούς, προκειμένου να δυναμιτίζουν τα θεμέλια του ελληνικού Έθνους, προς όφελος φυσικά τρίτων ξένων χωρών! Οι οποίοι εκτελούν ένα διαχρονικό ανθελληνικό σχέδιο, είτε είναι στην Εξουσία, είτε έχουν αποχωρήσει από αυτήν, αλλά απολαμβάνοντας τα οφέλη που τους παρείχε η Εξουσία! Πρώτος και καλύτερος, ο κοιλιόδουλος πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος! Ο οποίος έχει κατά καιρούς πει πολλά και διάφορα, με σκοπό να δημιουργεί διασάλευση της σκέψεως και της γνώσεως των Ελλήνων!
Τι δεν έχει πει το βρωμερό από το πολύ φαί στόμα του! Πως στην εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν υπήρχαν Έλληνες! Πως η μάνα του ήταν Αλβανίδα! Πως πρέπει να υποστηρίξουμε τους Αλβανούς αναγνωρίζοντας το αλβανικό Κόσσοβο!  Πως είμαστε ίδια ράτσα με τους Τούρκους, τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς!  
Ωστόσο, πάντα οι δηλώσεις του – παρεμβάσεις του, δεν γίνονται απλά για να γίνονται! Έχουν πάντα βαθύτερο στόχο και σκοπό! Όπως οι πρόσφατες, που καταφέρθηκε με απύθμενη προκλητικότητα κατά των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας! Αποκαλώντας τους Έλληνες στρατιωτικούς ως “ατσαλάκωτους”! Θέλοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο να πλήξει το Στράτευμα σε μια δύσκολη ομολογουμένως περίοδο υπονόμευσης των Αξιών του Έθνους μας!
Άραγε, αυτός ο χοντρός άνδρας είναι Έλληνας;; Ή μήπως – πάντα σύμφωνα με τις δηλώσεις του - είναι “Τουρκαλβανός”;;
Ο “πεμπτοφαλαγγίτης” Κώστας Γαβρόγλου…

 

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την Πατρίδα μας εποχή, που η οικονομική κρίση την έχει σακατέψει με αποτέλεσμα να “διώχνονται” οι επιστήμονες νέοι μας στο εξωτερικό, που καθημερινά πέφτει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων με αποτέλεσμα να εισέρχονται όλο και περισσότεροι στον κατάλογο των φτωχών, που έχει ως αποτέλεσμα την εκτίναξη της υπογεννητικότητας και ταυτόχρονα η αθρόα έλευση λαθρομεταναστών οι οποίοι μετατρέπονται σε μόνιμοι κάτοικοι στη χώρα μας, θα περιμέναμε την ενίσχυση του φρονήματος των Ελλήνων!  
Αντί αυτού, έχουμε έναν Υπουργό Παιδείας, τον Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος καταγγέλλεται πως δεν υπηρέτησε τη Σημαία μας! Αφού, ο ίδιος έκανε χρήση του ευεργετικού διατάγματος 720/70 της δικτατορίας των Συνταγματαρχών και δεν στρατεύθηκε ΠΟΤΕ, ως γεννηθείς στην Κωνσταντινούπολη και ακολούθως ευρισκόμενος για σπουδές στο εξωτερικό! 
Αυτός ο κύριος λοιπόν, ως νέος γενίτσαρος αποφάσισε μέσω νέου Προεδρικού Διατάγματος,  την κατάργηση της έπαρσης της Σημαίας μας, του Εθνικού μας Συμβόλου, που συνοδευόταν από την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, την πρώτη Δευτέρα εκάστου μηνός από τα σχολεία και τα νηπιαγωγεία! Αλλά και από τις Εθνικές Επετείους και τις τοπικές Εθνικές Εορτές!
Αυτός ο κύριος λοιπόν που θέλει να ξεριζώσει την Ελλάδα και την Ορθοδοξία από τις ψυχές των ελληνόπουλων, καμαρώνει σα “γύφτικο σκεπάρνι” ανάμεσα στους Μουφτήδες, κρατώντας στα “αιματοβαμμένα” χέρια του το Κοράνι!    
Θα του επιτρέψουμε το ξερίζωμα των Αξιών του Έθνους μας;;;

Χαλαρός ο …Μητσοτάκης!

 

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και εν δυνάμει Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού έδωσε πολλούς αγώνες ο ίδιος και η Παράταξή του,  για να ανατρέψει όλο το ανθελληνικό έργο της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έφυγε για να χαλαρώσει στη Σίφνο, μετα της συζύγου του κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκυ (;;;)!
Θα θέλαμε να μάθουμε αν ο κ. Πρόεδρος πήγε στο όμορφο νησί μας με τη συγκοινωνία που συνδέει τη Σίφνο με το κλεινόν άστυ, όπως πάει ο λαός μας ή μεταφέρθηκε με κάποιο πολυτελέστατο βαποράκι;; 
Σας είπα… ο Γιώργος είναι πονηρός…

 

Αφού λοιπόν ο Γιώργος Πατούλης αποφάσισε να διεκδικήσει το Δήμο της Αθήνας, κάνοντας στρατηγικές κινήσεις για να τύχει της υποστήριξης της ΝΔ, αποφάσισε προκειμένου να ενδυναμώσει την υποψηφιότητά του, να ελέγξει και τις διαδικασίες εκλογής αρχηγού στην Δημοκρατική Συμπαράταξη! Έτσι, οι κακές γλώσσες μας μετέφεραν πως αφού πέτυχε τη στήριξη του απερχομένου Δημάρχου της Αθήνας Γιώργου Καμίνη, για τη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας, έβαλε στο κεφάλι του νυν Δημάρχου το μικρόβιο της διεκδίκησης της Προεδρίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης! Κατ΄ αυτόν τον τρόπο ο Γιώργος Πατούλης θα είναι υπερκομματικός Δήμαρχος Αθηναίων! Από την άλλη μεριά το “χάπατο”, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ “τσίμπησε” το τυράκι στη φάκα και δήλωσε: “Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη κεντροαριστερά! Ο κύβος ερρίφθη. Ο δρόμος για τη συγκρότηση της νέας μεγάλης παράταξης είναι ανοικτός”!


1) Ποιος Υπουργός μας στέλνει κωδικοποιημένα λεκτικά μηνύματα στην Τουρκία προκειμένου να εισβάλει στην Κω από τη νότια πλευρά του νησιού;;
2) Η Siemens του Μονάχου πληρώνει τους δικηγόρους των Ελλήνων και Γερμανών κατηγορουμένων της δίκης των “64άρων”;; Διοικεί ο Χριστοφοράκος ακόμη τη Siemens Ελλάδος;; 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]