ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]Εξιχνιάστηκε κλοπή απο σπίτι στην Αμφιλοχία ...αξίας μεγαλύτερης των 8.000 ευρώ!

Εξιχνιάστηκε κλοπή με το πρόσχημα της ενοικίασης ακινήτου στην Αμφιλοχία

Ταυτοποιηθηκαν τα πλήρη στοιχεία δύο 22χρονων δράστιδων

Πρόκειται για μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που είχε εξαρθρώσει, φέτος τον Ιούνιο, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, κλοπή με το πρόσχημα της ενοικίασης ακινήτου, που είχε διαπραχθεί τον Οκτώβριο του έτους 2016, στην Αμφιλοχία.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, σε βάρος δύο 22χρονων ημεδαπών γυναικών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, οι δύο δράστιδες, πέρυσι τον Οκτώβριο, επικοινώνησαν, τηλεφωνικά, με ηλικιωμένη, ιδιοκτήτρια διαμερίσματος στην Αμφιλοχία και με το πρόσχημα της ενοικίασής του, συναντήθηκαν μαζί της.

Τη στιγμή που οι δύο δράστιδες απασχολούσαν την ηλικιωμένη για την ενοικίαση του σπιτιού, συνεργοί τους εισήλθαν στην κύρια οικία της και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (1.800) ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας (8.000) ευρώ.

Στο πλαίσιο συστηματικών ερευνών, που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, προέκυψε ότι, οι δύο δράστιδες, ήταν μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που είχε εξαρθρώσει φέτος τον Ιούνιο η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών. (ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29-6-2017 Συνελήφθησαν τρία μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διέπρατταν διακεκριμένες κλοπές πανελλαδικά)

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δράστιδων υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]