[Ελλάδα]7 συλλήψεις στον Πύργο για αθλητική βία

Συνελήφθησαν επτά ημεδαποί στον Πύργο για αθλητική βία

Οι συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων που προκάλεσαν επεισόδια κατά τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Πανηλειακός και Παναχαϊκή

Συνελήφθησαν, χθες (24-08-2017) το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, επτά ημεδαποί άνδρες, ηλικίας από 25 μέχρι και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αθλητικής βίας, των διακεκριμένων φθορών, της κατοχής ναρκωτικών και της παράνομης κατοχής βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Ειδικότερα, προχθές (23-8-2017), το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Πανηλειακός – Παναχαϊκή, οι δράστες συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων που προκάλεσαν επεισόδια, κατά την άφιξη οπαδών της Παναχαϊκής.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων σημειώθηκε ρίψη αντικειμένων και εξυβρίσεις μεταξύ των οπαδών, ενώ επιπλέον προκλήθηκαν φθορές σε τέσσερα οχήματα και τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε αστυνομικοί.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, βρήκαν στις οικίες δύο δραστών μικροποσότητα κάνναβης και δύο καπνογόνα, τα οποία κατέσχεσαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]