Μικρή Παράταση Εγγραφών Στους 5ους «Εν Νικοπόλει Άκτια» Αγώνες Δρόμου

Μικρή παράταση εγγραφών στους 5ους «εν Νικοπόλει Άκτια» Αγώνες Δρόμου

Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι συμμετοχές στους 5ους «εν Νικοπόλει Άκτια» Αγώνες Δρόμου, οι οποίοι θα διεξαχθούν το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017, έχουν ήδη ξεπεράσει το πλήθος των συμμετοχών κάθε προηγούμενης χρονιάς. Ως ημερομηνία λήξης των εγγραφών για τους φετινούς αγώνες είχε ορισθεί η Κυριακή 27 Αυγούστου 2017. Ωστόσο, λόγω των πολλών αιτημάτων για παράταση των εγγραφών, ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιούνται εγγραφές μέχρι και την Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017, στις 3 μμ (15:00) ή μέχρι τη συμπλήρωση του ορίου εγγραφών που για φέτος έχει ορισθεί στους 600 αθλητές. Για να ολοκληρωθεί μία εγγραφή θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί και η κατάθεση του αντιτίμου συμμετοχής.
Σημειώνεται ότι θα απονεμηθεί μετάλλιο σε όλους όσοι θα τερματίσουν στους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων αλλά και σε όλους όσοι θα τερματίσουν στους μαθητικούς αγώνες. Σημειώνεται ότι ο αγώνας 5 χιλιομέτρων πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος. Ακόμη, θα υπάρχουν πλήθος άλλων παροχών (νερό, μπανάνες, μπάρες, ιατρική κάλυψη, υγειονομική κάλυψη από φυσικοθεραπευτές, κ.α.).
Για τους εθελοντές του αγώνα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση και εκπαίδευση την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017, στις 8:00 μμ (20:00). Ο τόπος συνάντησης των εθελοντών θα οριστικοποιηθεί και θα ανακοινωθεί αύριο στις 29 Αυγούστου 2017 με νέα ανακοίνωση. Στους εθελοντές θα δοθεί το μπλουζάκι του εθελοντή του φετινού αγώνα, το οποίο φαίνεται παρακάτω:

Για να εγγραφεί κάποιος ως εθελοντής μπορεί να επισκεφτεί την ακόλουθη διεύθυνση:
https://nikopolisaktia.wordpress.com/volunteers/
ή ακόμη μπορεί να εγγραφεί στην συνάντηση των εθελοντών.
Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην προκήρυξη του αγώνα (https://nikopolisaktia.files.wordpress.com/2017/07/prokirixi_5a_aktia_2017.pdf), καθώς και στην ιστοσελίδα του αγώνα: https://nikopolisaktia.wordpress.com/.
«Το Σάββατο το απόγευμα, 2 Σεπτεμβρίου 2017, στο ηλιοβασίλεμα, τρέχουμε και περπατάμε όλοι στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]