Ρήγα και Παρμάκης στους 5ους «εν Νικοπόλει Άκτια Αγώνες Δρόμου»


Για άλλη μια χρονιά οι πρωταθλητές μεγάλων αποστάσεων κα. Σοφία Ρήγα και κος. Μιχάλης Παρμάκης θα τιμήσουν με την παρουσία τους 5ους «εν Νικοπόλει Άκτια» αγώνες δρόμους, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017, στην Πρέβεζα.
Εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα καθώς και από το εξωτερικό έχουν εγγραφεί ήδη για να τρέξουν στους αγώνες δρόμου της πόλης της Πρέβεζας. Για πρώτη φορά φέτος οι αγώνες περιλαμβάνουν αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων με όριο χρόνου τερματισμού τις 2 ώρες ώστε να μπορούν να συμμετέχουν και όλοι όσοι επιθυμούν να περπατήσουν τη διαδρομή, η οποία στο μεγαλύτερο τμήμα της είναι κατηφορική ή επίπεδη, ενώ παράλληλα διέρχεται από τοπία ιδιαίτερου φυσικού κάλους δίπλα στον Αμβρακικό Κόλπο κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος. Οι εν λόγω αγώνες δρόμου, οι οποίοι πραγματοποιούνται για 5η συνεχόμενη χρονιά, έχουν καθιερωθεί ως μια αθλητική γιορτή στην αρχή του Φθινόπωρου, η οποία πλαισιώνεται κάθε χρόνο από πλήθος αθλητών, εθελοντών, θεατών και χορηγών. Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα των αγώνων: https://nikopolisaktia.wordpress.com/. Ως ημέρα λήξης των εγγραφών έχει ορισθεί η Κυριακή 27 Αυγούστου 2017.
Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας εύχεται σε όλους τους αθλητές να απολαύσουν τη συμμετοχή τους στους αγώνες και να ανταμώνουμε κάθε χρόνο με υγεία σε αυτή την αθλητική γιορτή της Πρέβεζας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]