ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Μετά τα κέρδη έρχονται 4 ανανεωμένα μοντέλα Audi

Αύξηση στα έσοδα του σημείωσε το πρώτο εξάμηνο του 2017 το Audi Group, με τους ανθρώπους του ομίλου να είναι αισιόδοξοι για το μέλλον, αφού όπως τόνισαν μετά το Α8 αναμένεται να ανανεώσουν τέσσερις βασικές σειρές μοντέλων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον όμιλο της Audi, η εταιρεία το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους σημείωσε έσοδα  30,1 δισεκατομμυρίων ευρώ, έχοντας λειτουργικό κέρδος 2,7 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί σε βελτίωση της λειτουργικής της απόδοσης σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι πωλήσεις αυτοκινήτων Audi ήταν χαμηλότερες μετά την προσωρινή μείωση των πωλήσεων στην αγορά της Κίνας και σε σύγκριση με το πρώτο εξάμηνο του 2016. Τον Ιούνιο, ωστόσο οι πωλήσεις στην Κίνα αυξήθηκαν και πάλι και έφτασαν στο υψηλότερο επίπεδο για το συγκεκριμένο μήνα.
Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της μάρκας Rupert Stadler, στην εταιρεία υπάρχει αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια, αναφέροντας μάλιστα πως μετά το Α8 θα ανανεώσουν τέσσερις βασικές σειρές μοντέλων, ενώ θα προσθέσουν στη γκάμα τους το νέο Q8 και το ηλεκτρικό Audi e-tron.

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Stadler: "Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Audi A8 ήταν η αρχή μίας σειράς παρουσιάσεων νέων μοντέλων. Έως τα μέσα του 2018, θα παρουσιάσουμε τις νέες γενιές τεσσάρων βασικών μας μοντέλων. Επιπρόσθετα, από  την επόμενη χρονιά  θα διευρύνουμε την προϊοντική μας διαθεσιμότητα στις κορυφαίες κατηγορίες με το νέο Audi Q8 και με το πλήρως ηλεκτρικό Audi e-tron".
 autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]