Απο το Κόκκινο Πιπέρι της Τρίτης 29 Αυγούστου

Ο φεουδάρχης …Αντώνης Σαμαράς!



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 
Ο Αντώνης Σαμαράς, σε όλη του την πολιτική ζωή ήταν διασπαστής της Νέας Δημοκρατίας! Πρώτος στο να διαλύει την Παράταξή του με τις ίντριγκες και τα γινάτια του, που πήγαζαν από την μωροφιλοδοξία του! Δεν σταμάτησε και συνεχίζει και σήμερα παρ΄ ότι κατάφερε και έγινε Πρωθυπουργός! Αφού συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ που κάποτε αποκήρυττε μετά βδελυγμίας! Όμως, έχει μάθει στη ζωή του να γλύφει εκεί που κάποτε έφτυνε!
Έτσι, σήμερα με διαφόρους τρόπους προσπαθεί πάλι να διασπάσει τη Νέα Δημοκρατία! Αλωνίζοντας την Πελοπόννησο και δη την Μεσσηνία την οποία θεωρεί φέουδό του!    
Από ακριβέστατες λοιπόν πληροφορίες μας, ο Παναγιώτης Κατσίβελας προαλείφεται για υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου! Αφού τον προωθεί ο Αντώνης Σαμαράς, από τη στιγμή που είναι η σκιά του σε όλες τις περιοδείες του πρώην Πρωθυπουργού στην Πελοπόννησο και ειδικότερα στην Μεσσηνία!


Άλλωστε, οι φήμες οργιάζουν πως ο Παναγιώτης Κατσίβελας είναι ο συνδετικός κρίκος του Αντώνη Σαμαρά με όλους τους γνωστούς επιχειρηματίες και ξενοδόχους της ευρύτερης περιοχής! Όπως, με το Κόστα Ναβαρίνο (;;;)!       
Ο Παναγιώτης Κατσίβελας (στη φωτογραφία, από την προ ημερών περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία) , Δήμαρχος Τριφυλίας, άνθρωπος εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά, παντρεύτηκε την πρώτη ξαδέλφη του Αντώνη Σαμαρά, Ευγενία Σαμαρά – Ψαλτάκη. Ο αποθανών Γ. Ψαλτάκης ήταν από τους πλέον στενούς συνεργάτες – εξ απορρήτων - του πρώην Πρωθυπουργού, όταν αυτός ήταν αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης. Στην οποία ΠΟΛΑΝ ήταν διευθύντρια στο πολιτικό γραφείο του Αντώνη Σαμαρά, η ξαδέλφη του Ευγενία Σαμαρά.
Σήμερα, η κ. Ευγενία Σαμαρά είναι και κυρία Κατσίβελα.
Και κάτι ακόμη για τον κ. Παναγιώτη Κατσίβελα! Αληθεύει πως υποσχέθηκε ότι ετοιμάζει ανδριάντα της Πηνελόπης Δέλτα για να “φτιάξει” τον Σαμαρά;;   
Επίσης, βλέπουμε στη φωτογραφία που κατ΄ αποκλειστικότητα δημοσιεύουμε, μαζί με τους Κατσίβελα και Σαμαρά, να απολαμβάνει την παρέα και ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, γνωστός για τις νεοφιλελεύθερες ιδέες του! Και οι πληροφορίες μας ομιλούν για ένα πιστό “τέκνο” του Αντώνη Σαμαρά!
Ωστόσο, οι αντιδράσεις ήδη στη Μεσσηνία και όχι μόνο, είναι πάρα πολλές για τα καμώματα του Αντώνη και ειδικότερα από το Ναύπλιο  και το Άργος (στους αντιδρώντες είναι και ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, τον οποίο κάποτε τον προωθούσε η πεθερά του Αντώνη Σαμαρά, κ. Τέτη;;)! Έτσι, λέγεται πως έρχεται τσουνάμι εναντίον του!

Α, ξέχασα να σας ενημερώσω, πως για τη θέση του Παναγιώτη Κατσίβελα ετοιμάζεται ο Τάκης Μαντάς! Τι είπατε, δεν άκουσα;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]