Λευκή Νύχτα Στην Πρέβεζα Το Σάββατο 26 Αυγούστου!

Η Λευκή Νύχτα συνδιοργανώνεται για τρίτη χρονιά από τον πολιτιστικό σύλλογο Πρέβεζας ΛΥΡΑΥΛΟΣ, τον εμπορικό σύλλογο του ιστορικού κέντρου και το σύλλογο εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Πρέβεζας στα πλαίσια της αυτοοργάνωσης.
Ήδη οι διοργανωτές φροντίζουν να εξασφαλιστούν χώροι πάρκινγκ για τους επισκέπτες, καθώς θα υπάρχει μεγάλη προσέλευση. Για πρώτη φορά θα δοθεί ειδική άδεια από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ώστε ο μεγάλος χώρος του πρώην στρατοπέδου Σολωμού να χρησιμοποιηθεί για αυτή τη βραδιά ως χώρος πάρκινγκ.

Οι πρόεδροι των τριών συλλόγων( φωτό) που διοργανώνουν την εκδήλωση, Δημήτρης Λούπας, Θεοδώρα Παππά και Σπύρος Κόκκαλης αντίστοιχα, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους να συμμετέχουν για να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά στο κέντρο της Πρέβεζας.
Πλάνα από την εκδήλωση θα μεταδοθούν από τηλεοπτικά κανάλια Πανελλήνιας εμβέλειας και από το Αγγλικό BBC.
Για φέτος έχουν προγραμματιστεί πολλά δρώμενα που θα δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα σε όσους το ζήσουν.
Κεντρικό ρόλο θα έχει το μουσικό συγκρότημα  Coconaut Rockers που θα παίζει balkan και άλλους ξεσηκωτικούς ρυθμούς στην κεντρική αγορά της πόλης, όπου τα καταστήματα θα πωλούν τα είδη τους σε πολύ χαμηλές τιμές και θα προσφέρουν κεράσματα στους επισκέπτες τους, ενώ θα υπάρχουν και μουσικά σχήματα έντεχνου, λαϊκού και δημοτικού τραγουδιού στην παραλία. Χορευτές, μάγοι και ταχυδακτυλουργοί θα συμπληρώνουν το σκηνικό της γιορτής ενώ έχει προβλεφτεί και χώρος που διαμορφώνεται ήδη, με ενδιαφέροντα θέματα για τα μικρά παιδιά. Θα υπάρχουν αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις ενώ θα λειτουργεί και έκθεση τοπικών προϊόντων και γαστρονομίας.
Ήδη είναι έτοιμη η αφίσα για τη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στην Πρέβεζα 2017 που έγινε με επιμέλεια της Αμαλίας Λούπα και θα τοποθετηθεί σε συγκεκριμένα σημεία με καλαίσθητα ταμπλό ώστε να αποφευχθεί η αφισορύπανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]