ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κρίσιμα 24ωρα για Αραούχο!

Η επιθυμία της ΑΕΚ είναι δεδομένη. Διοίκηση, Χιμένεθ και κόσμος θέλουν πίσω τον Σέρχιο Αραούχο ο οποίος χθες έπαιξε με την Λας Πάλμας στην 2η αγωνιστική της Primera Division.

O Aργεντίνος σέντερ φορ δεν έχει αγωνιστεί ακόμη βασικός, αλλά ο Μανόλο Μάρκες τον υπολογίζει κανονικά και χθες δήλωσε ότι μόλις μείωσε σε 1-2 η Λας Πάλμας απέναντι στην Ατλέτικο έσπευσε να τον βάλει στο ματς, αλλά σκόραρε αμέσως η ομάδα της Μαδρίτης και το ματς κάπου εκεί τελείωσε («βαριά» ήττα με 1-5).

Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά δεν έχει αποκτήσει ακόμη άλλον επιθετικό μετά την αποχώρηση του Μπόατενγκ και για την θέση του φορ υπάρχουν την δεδομένη στιγμή ο Καλέρι και ο Αραούχο.

Υποφήφιοι υπάρχουν αρκετοί, δημοσιεύματα το ίδιο, αλλά μέχρι να πάρει παίκτη η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει το… ντου για τον Αραούχο. Ο ίδιος με δεδομένο ότι δεν θα είναι βασικός στην Λας Πάλμας ελκύεται από την προοπτική της Ενωσης και της συμμετοχής ως βασικού στους ομίλους του Europa League.

Ομως οι ημέρες περνούν, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και στην ΑΕΚ μέχρι την Πέμπτη που τελειώνει η μεταγραφική περίοδος πρέπει να έχουν φέρει στον Χιμένεθ είτε τον Αραούχο, είτε άλλον σέντερ φορ έγκρισης του.
enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]