Το Κόκκινο Πιπέρι της Τρίτης 22 Αυγούστου

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ο “θείος” ξεκουράζεται και …οπλίζει!

 Αρκετοί συνέλληνες στην Ελλάδα των Μνημονίων δεν μπορούν πλέον να κάνουν διακοπές αφού η πολιτικο-δημοσιογραφική κάστα των κλειστών επαγγελμάτων, τους έχουν εξαθλιώσει στραγγίζοντας τους και το τελευταίο ευρώ!
Κάποιοι άλλοι συνέλληνες, αρκούνται σε ολιγοήμερες διακοπές και κάποιοι προύχοντες του Συστήματος, απολαμβάνουν πολύμηνες διακοπές, αφού “δούλεψαν” σκληρά το χειμώνα και εξοικονόμησαν τα “απαραίτητα” γι΄ αυτές τις διακοπές!
Ένας από αυτούς τους πρωταγωνιστές της δικής μας ταινίας, είναι και ο Γιώργος ο Τράγκας, ο επονομαζόμενος “θείος”!
Ξεκουράζεται λοιπόν ο “θείος”, κάπου στην Κέρκυρα και προφανώς γεμίζει τις μπαταρίες του για να “ανατρέψει” το πολιτικό Σύστημα από τις ραδιοφωνικές συχνότητες του Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού προφανώς ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν άντεξε το κασέ του και τον “έστειλε” στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, καθ΄ ότι οπαδός του Ολυμπιακού και ο Νίκος Χατζηνικολάου!
Και επειδή, ο Γιώργος Τράγκας είναι φιλόζωος, βρίσκει την ηρεμία του στις διακοπές του, μαζί με την πολύ όμορφη σκυλίτσα του, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης μας!  


Νέα …συνεργασία στα Media;;  



Μας ενημέρωσαν ότι την προηγούμενη εβδομάδα συνέφαγαν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και μεγαλοεκδότης πλέον του Τύπου Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Νίκος Χατζηνικολάου, στο Ψυχικό, στο πολυτελές Restaurant – café bar Tier et tout για αρκετή ώρα!
Άραγε, ποιος ήταν ο λόγος της συνάντησης;;
Βέβαια εικάζουμε, ότι μπορεί να ήταν και ο Ολυμπιακός! Όμως, οι πληροφορίες μας λένε πως το κυρίως πιάτο ήταν ο Real Group, ο οποίος όπως οι πάντες γνωρίζουν δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του!
Τώρα, αν θα τον αγοράσει ο Μαρινάκης ή εάν θα τον στηρίξει οικονομικά, αυτό δεν το μάθαμε! Ωστόσο, υπομονή να έχουμε και σύντομα θα το μάθουμε!  

Όλοι έπαιρναν την …“ευλογία” του Χριστοφοράκου!  

Επειδή, από 11 Σεπτεμβρίου 2017 θα παιχτεί πολύ “Χριστοφοριάδα”, όταν επαναρχίζει η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τα “μαύρα ταμεία” της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας Siemens, εκείνων δηλαδή, που λάδωναν πολιτικά και επιχειρηματικά πρόσωπα προκειμένου να παίρνει η Siemens τεράστια δημόσια έργα, αποφασίσαμε να υποβάλουμε στο μαρτύριο της σταγόνας όλους εκείνους τους φερόμενους ως ευεργετημένους από τη Siemens!
Ρωτάμε λοιπόν εμείς:
Είναι αλήθεια ότι, ο πρώην Τσάρος της Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης, το 2004 μπαινόβγαινε στο σπίτι του ισχυρού άνδρα της Siemens – σήμερα κατηγορούμενου και φυγόδικου στη Γερμανία – Μιχάλη Χριστοφοράκου, στο Κεφαλάρι Πεντέλης 32;
Ήταν βλέπετε προεκλογική περίοδος και οι επισκέψεις πολλών πολιτικών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ήταν συχνότατες στο σπίτι του Χριστοφοράκου, όπου προφανώς ελάμβαναν την “ευλογία” του! Όπως, μας πληροφόρησαν επίσης πως, οι επισκέψεις του κ. Αλογοσκούφη γίνονταν με ένα Suzuki Vitara!
Να θυμίσουμε επίσης πως, η σύζυγος του κ. Αλογοσκούφη είχε επαγγελματική σχέση με τη Siemens μέσω Real estate (έχουμε δημοσιεύσει τιμολόγια της Siemens προς την εταιρεία της κυρίας Αλογοσκούφη)!    


Ηλία Γεωργίου …το ανάγνωσμα!

 

Ο Ηλίας Γεωργίου ήταν την επίμαχο χρονική περίοδο, όπου η Siemens έπαιρνε τεράστια έργα από τον ΟΤΕ, ο Γενικός Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών της Siemens. Ο οποίος προ ημερών καταδικάστηκε σε ποινή καθείρξεως 12 ετών, όπως και ο συγκατηγορούμενός του, πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Τάσος Μαντέλης σε ποινή καθείρξεως 8 ετών! 
Εκκρεμεί βεβαίως και η άλλη δίκη για τα “μαύρα ταμεία” της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας Siemens, όπου πάλι είναι κατηγορούμενος ο κ. Ηλίας Γεωργίου!
Ωστόσο, ο υιός του κ. Γεωργίου – όπως μας πληροφόρησε έγκυρη πηγή μας – κάνει επιχειρηματικές δουλειές στο Ντουμπάϊ και διακοπεύει μεταξύ του Ναυπλίου, της Χαλκιδικής και του αγαπημένου μέρους της μητρός του, το Kitzbuhel της Ελβετίας!
Χωρίς άλλα λόγια προς το παρόν!

Πολλά ξέρει ο …”καμπούρης”!

Είπαμε πως, στις 11 Σεπτεμβρίου επαναρχίζει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για τα “μαύρα ταμεία” της Siemens! 
Στους επόμενους μάρτυρες βρίσκεται για να καταθέσει ένα ακόμη διευθυντικό στέλεχος του ΟΤΕ, που στην “αγορά” τον αποκαλούσαν “καμπούρη”!
Προσωνύμιο που του είχε κολλήσει ο υφιστάμενος του Ηλία Γεωργίου και Οικονομικός Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών της Siemens, σήμερα κατηγορούμενος αλλά και αυτός φυγόδικος, Χρήστος Καραβέλας! 
Ο οποίος ήταν γνωστός (ο Χρήστος Καραβέλας ) στους κύκλους του ΟΤΕ – δεύτερο σπίτι του – ως Mister Taxis! Γιατί, όλες οι καθημερινές μετακινήσεις του γίνονταν με μισθωμένο Taxi – λιμουζίνα, από τη Siemens!     
Ο άνθρωπος που κάθε εβδομάδα έστελνε λουλούδια στη γυναίκα του και κάπνιζε μόνο ακριβά πουράκια!
Ο άνθρωπος που ήταν σφόδρα Σαμαρικός και στην αναγγελία ίδρυσης της ΠΟΛΑΝ (Πολιτικής Άνοιξης) βρισκόταν στην πρώτη θέση μετά της συζύγου του και χειροκροτούσε τον μετέπειτα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά!
Είπαμε, θα λέμε πολλές αλήθειες μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]