Προσήλιο :Μια όμορφη βραδιά επεφύλασσε η 2η μέρα του 7ου Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά

Μια όμορφη βραδιά επεφύλασσε η δεύτερη μέρα του 7ου Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά για όσους παρευρέθηκαν στη πλατεία του Προσηλίου το
περασμένο Σάββατο. Η παράσταση κουκλοθέατρου «Μα..Γυρεύοντας» κέρδισε μικρούς και μεγάλους. Τόσο ο σεφ από την…Ισπανία, όσο και ο βοηθός του, ο Ψιτ, έκλεψαν την παράσταση, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον όχι μόνο των μικρών αλλά και των μεγάλων θεατών.
Με το πέρας της παράστασης το κοινό μεταφέρθηκε στις πετρόκτιστες πεζούλες της πλατείας για την έναρξη των προβολών των ταινιών μικρού μήκους. Αρκετός και ο κόσμος στον «εξώστη» του καφενείου ενώ το κοινό όπως συμβαίνει πάντα αριθμούσε από μικρά παιδιά μέχρι τους….παππούδες τους!
Κατά γενική ομολογία από το κοινό του Προσηλίου, όσο και της Λεπτοκαρυάς, οι ταινίες του 39ου Φεστιβάλ Δράμας άρεσαν περισσότερο από του περυσινού. Αρκετά δυνατές ταινίες που διαπραγματεύτηκαν δύσκολα θέματα και κέρδισαν το κοινό.
Η βραδιά στο Προσήλιο είχε, όπως πάντα, και συνέχεια. Αρκετοί ήταν αυτοί που παρέμειναν με το τέλος των ταινιών κάτω από τη δροσιά του μεγάλου πουρναριού του καφενείου. Τη συνέχεια την έδωσε ο φίλος του Συλλόγου Νίκος Δήμου με το κλαρίνο του μαζί με άφθονο τσίπουρο, τραγούδι από όλους τους παρευρισκόμενους και φυσικά χορό. Το Φεστιβάλ φτάνοντας στα μισά του ετοιμάζεται για τους Χουλιαράδες τη Παρασκευή 11/8 και το Αμπελοχώρι το Σάββατο 12/8. Μείνετε συντονισμένοι για το πρόγραμμα των προβολών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]