ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ZAGORIWOOD -Εργαστήριο Κινηματογράφου στα Κάτω Πεδινά, 16-23 Ιουλίου

Για 8η συνεχή χρονιά το σινεμά παίρνει τα βουνά και φθάνει στα Κάτω Πεδινά, στα καταπράσινα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου. Το ZAGORIWOOD πιστό στο καλοκαιρινό ραντεβού του με τα καθιερωμένα μαθήματα κινηματογράφου, τις προβολές ιδιαίτερων αλλά και πρωτοεμφανιζόμενων ταινιών, τις «Συναντήσεις» με τους έλληνες δημιουργούς.

Το φετινό μας πρόγραμμα:
– ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ1-«από την ιδέα ως την ταινία», 16 ως …
23 Ιουλίου
– Εργαστήριο NTOKIMANTER – 16 ως 23 Ιουλίου
– Εργαστήριο Υποκριτικής, 21-22-23 Ιουλίου από τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη, απόφοιτο του VGIK της Μόσχας, που φέρνει στο ZAGORIWOOD τη μεγάλη παράδοση της ρώσικης σχολής.
Στις «ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ». Την Τρίτη 18 Ιουλίου ο σκηνοθέτης Χρήστος Γεωργίου παρουσιάζει για πρώτη φορά σε κοινό τη νέα ταινία του “HAPPY BIRTHDAY” (work in progress) και την επομένη (Τετάρτη 19) θα αναλύσει στο εργαστήριο την κατασκευή της σε όλα τα στάδια και θα συζητήσει με τους σπουδαστές.

Την Παρασκευή 21, φιλοξενούμε για πρώτη φορά μια θεατρική παραγωγή: «Frida in the mirror», από τη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.

Παίζουν: Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Ζωή Πλαχούρα, σκηνοθεσία: Χρυσάνθη Παπαγεωργίου.

Το Σάββατο 22 Ιουλίου, με τη συνεργασία του οργανισμού PALASE του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα προβληθεί η ταινία του Ότο Μπελ “Η κυνηγός με τον Αετό”, μια ευγενική προσφορά της εταιρείας διανομής FilmTrade Greece.

Όλες οι προβολές είναι ανοιχτές για το κοινό.

Η διοργάνωση πάντα από την Πολιτιστική Εταιρεία Ζαγορίου, με τη συνεργασία των Anemicinema Lab (Θεσσαλονίκη) και Mountain View-Arts (Αθήνα).

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ζαγορίου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής www.zagoriwood.gr και στη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/Zagoriwood/).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]