ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Piaf! The show Η αποθέωση της γαλλικής φινέτσας, στο Its Kale Festival!

Piaf! The show
Η αποθέωση της γαλλικής φινέτσας, στο Its Kale Festival!

Μια καταπληκτική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές της περιοχής μας, που γέμισαν τους χώρους του Ιτς Καλέ, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο του Its Kale Festival.

H Anne Carrere και όλοι οι συντελεστές της παράστασης Piaf! The show μας ταξίδεψαν σε ένα νοσταλγικό μουσικό ταξίδι, στα βήματα της μεγάλης ερμηνεύτριας Εντίθ Πιάφ, με ευαισθησία, ρομαντισμό, αλλά και δυναμικές ερμηνείες.

Μια τέλεια οργανωμένη διεθνής παραγωγή, με άψογο ήχο, που για 2 και πλέον ώρες μετέφερε τους θεατές στο κλίμα της Γαλλίας του προηγούμενου αιώνα.

Η Anne Carrere εντυπωσίασε τόσο με την υπέροχη φωνή και ερμηνεία της, όσο και με την απλότητα και αμεσότητά της, ερμηνεύοντας μαζί με το κοινό, ενώ δεν ήταν λίγες οι στιγμές που η διεθνής Γαλλίδα ερμηνεύτρια χόρεψε και τραγούδησε με θεατές της παράστασης.

Στο πρώτο μέρος της παράστασης παρουσιάστηκαν τα τραγούδια και η διαδρομή της Πιάφ στους δρόμους του Παρισιού, ενώ στο δεύτερο μέρος όλες οι παγκόσμιες επιτυχίες της.

Με το τέλος της συναυλίας οι θεατές χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τους συντελεστές της παράστασης, οι οποίου έκαναν και τρία encore, ενώ η Anne Carrere επιφύλαξε με έκπληξη εκτός προγράμματος, ερμηνεύοντας στα γαλλικά την «Όμορφη πόλη» του Μίκη Θεοδωράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]