ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Mοναδική μουσική ατμόσφαιρα..στο Ιτς Καλέ με τον Διονύση Σαββόπουλο!

Με μια ονειρική βραδιά συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις του Its Kale Festival Ιωάννινα 2017.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και οι εξαιρετικοί μουσικοί που τον πλαισίωσαν παρουσίασε ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια του και στη φωνή του.

Ήταν μια μουσική παράσταση που διέτρεξε όλη την μουσική του πορεία με τη συνοδεία τριών σπουδαίων μουσικών προσωπικοτήτων (Γιώτης Κιουρτσόγλου, Βαγγέλης Καρίπης και Στάθης Αννινος) δημιουργώντας μια μοναδική μουσική ατμόσφαιρα.

Τραγούδια που αγαπήσαμε κι αγαπηθήκαμε με αυτά, κυριάρχησαν για δυο ώρες περίπου στη σκηνή σε μια μουσική σαββοπουλική εκδοχή με όλες τις ιδιαίτερες δεξιότητες του, τη φωνή, το λόγο, τους στίχους και τη μουσική.

Εντυπωσιακή ήταν και η «συνάντηση» των γενεών και ηλικιών που πραγματοποιήθηκε στην συναυλία, μια και έδωσαν το παρών φίλοι του Διονύση Σαββόπουλου από τα πρώτα του βήματα με το «Φορτηγό» από το 1966, μέχρι και νέους και μικρά παιδιά, που με ιδιαίτερη χαρά παρακολούθησαν την συναυλία και σιγοτραγούδησαν τα διαχρονικά τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος ευχαρίστησε το Πνευματικό Κέντρο για την πρόσκληση του να συμμετάσχει στο Its Kale Festival και την ευκαιρία που του δόθηκε να εμφανιστεί σε αυτόν τον «ονειρεμένο τόπο»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]