ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ακυβερνησία σκαφών σε Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα

Ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Ηγουμενίτσας, Κέρκυρας και Παξών, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Θ/Γ ''NAKATCHA II'' σημαίας Βελγίου, στη θαλάσσια περιοχή νότια ν. Παξών, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.
Στο σημείο κατέπλευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Ρ/Κ ''ΘΥΕΛΛΑ'' Ν.Π.4422 από το οποίο η εν λόγω θαλαμηγός ρυμουλκήθηκε στο λιμένα Ηγουμενίτσας, όπου κατέπλευσαν με ασφάλεια συνοδεία ανωτέρω πλωτών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''NAKATCHA II'' μέχρι αποκατάστασης μηχανικής βλάβης και προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Πρέβεζας και Λευκάδας, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό ακυβερνησίας λόγω μηχανικής βλάβης του Ι/Φ ''BELLA'' σημαίας Γερμανίας, στη θαλάσσια περιοχή του δίαυλου Πρέβεζας, με πέντε (05) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.
Στο σημείο κατέπλευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν το ανωτέρω ιστιοφόρο σκάφος να πλέει με τη χρήση ιστίων και το συνόδευσαν στη θαλάσσια περιοχή πλησίον μαρίνας ''ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ'' όπου αγκυροβόλησε με ασφάλεια.
Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας απαγορεύτηκε ο απόπλους του ''BELLA'' μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού οριστικής αποκατάστασης της βλάβης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]