ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πέθανε ο Δημήτρης Σιάχος

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Σιάχου, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 44 ετών και είχε αποτελέσει πηγή έμπνευσης για χιλιάδες καρκινοπαθείς, με τη δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας wincancer.gr.
 
Ο Δημήτρης Σιάχος, ο οποίος είχε δραστηριοποιηθεί και στην πολιτική με τη ΝΔ, έδωσε πρόσφατα για Τρίτη φορά τη μάχη με τον καρκίνο, αποφασίζοντας να τη δώσει δημόσια μέσα από το wincancer.gr , ώστε να μοιραστεί τα μηνύματα του κόσμου και να ενθαρρύνει χιλιάδες ανθρώπους που δίνουν σιωπηλά ανάλογη μάχη.
 
Η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του Δημήτρη Σιάχου στην οποία αναφέρει ότι «ένας πραγματικός αγωνιστής, ο Δημήτρης Σιάχος, έφυγε από κοντά μας. Συγκρούστηκε σκληρά με τον καρκίνο, ξέροντας ότι η μάχη ήταν άνιση, χωρίς όμως ποτέ να λυγίσει. Ανέπτυξε, ταυτόχρονα, έντονη δραστηριότητα για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην στήριξη όσων δίνουν τον ίδιο αγώνα. Όλοι μας στη Νέα Δημοκρατία, στην οποία πολλά προσέφερε, τον αποχαιρετούμε με θλίψη. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».  
(πληροφορίες: ΑΝΤ1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]