Π. Ρήγας σε Ν.Δ.: Είστε ακροδεξιά παραφυάδα που ακολουθεί τον Άδ. Γεωργιάδη (βίντεο)

«Είστε ακροδεξιά παραφυάδα που ακολουθεί τον Άδ. Γεωργιάδη» κατήγγειλε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας απευθυνόμενος στη Ν.Δ.
«Είστε ακροδεξιά παραφυάδα που ακολουθεί τον Άδ. Γεωργιάδη» κατήγγειλε ο Πάνος Ρήγας απευθυνόμενος στη Ν.Δ.  το πρωί στον ΑΝΤ1.
Αναφερόμενος στη στάση της χθες στη Βουλή κατά τη προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία τόνισε ότι:«Δεν γίνεται να παραχαράσσουμε την ιστορία και να λέμε ότι ήταν η άκρα Αριστερά που ευθύνεται για την τρομοκρατία. Να μη θυμίσουμε τι είχε γίνει επί δεξιάς και δεξιάς αντίληψης τα προηγούμενα χρόνια με τον Μπελογιάννη και με μια σειρά ανθρώπων που ήταν στις φυλακές και δολοφονήθηκαν ή αργότερα με τον Τεμπονέρα».

Στην πραγματικότητα, όπως εξήγησε ο κ. Ρήγας, αυτό που επεδίωκαν ήταν «να κάνουν σόου επί άλλων θεμάτων γιατί δεν έχουν γραμμή αφού έχασαν στα πάντα».

Τέλος ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «αλλεργία στο κοινωνικό κράτος και στο Δημόσιο που επιδεικνύουν  κάποιοι συνεπάγεται μια σαφή διαφορετική αντίληψη και αυτό έχει να κάνει με τα νέα μέτρα για να παραγραφούν τα χρέη των ανασφάλιστων ήταν ένα μόνο παράδειγμα από τα αποτελέσματα του ανάλγητου κράτους του νεοφιλελευθερισμού τα προηγούμενα χρόνια.
via
Κατ. Μπρ. - ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]