Εκπρόσωποι των ΑΝΕΛ στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στο Κεφαλόβρυσο

   Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, οι εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για το ομώνυμο Ολοκαύτωμα, όπου 74 χρόνια πρίν, στις 10/07/1943, τα Γερμανικά Ναζιστικά Στρατεύματα , δολοφόνησαν 22 άμαχους συνανθρώπους μας. Οι παραπάνω εκδηλώσεις διοργανώθηκαν απο το Δήμο Πωγωνίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τους τοπικούς Συλλόγους του Κεφαλόβρυσου και χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως - Πωγωνιανής και Κονίτσης κκ Ανδρέας.
  Τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ σην εκδήλωση εκπροσώπησαν: Ο Συντονιστής της Συντονιστικής Π.Ε. Ιωαννίνων Ευάγγελος Κουτσής, όπου και κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των Ηρώων, το Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝ.ΕΛ. και Γραμματέας της Συντονιστικής ΠΕ Ιωαννίνων Ελπινίκη Μπάρκα, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και μέλος της Συντονιστικής του Νομού Χρήστος Οικονόμου και ο Ταμίας της Συντονιστικής Ν. Ιωαννίνων Γεώργιος Γοργόλης.
   Επίσης στην εν λόγω Εκδήλωση από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ παρέστησαν, οι Πολιτευτές του Νομού Ιωαννίνων, Αντώνιος Βασιλείου και Σπυρίδων Σιδέρης.
   Τέλος Πολιτικές, Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές Αρχές του Ν. Ιωαννίνων και πλήθος κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους την όλη Εκδήλωση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]