Ιωάννινα:Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις καθημερινότητας απο τον Δήμο

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις καθημερινότητας
Μια ακόμη σημαντική παρέμβαση σε μία «ξεχασμένη» για πολλά χρόνια περιοχή του Δήμου πραγματοποιεί από σήμερα ο Δήμος Ιωαννιτών.
Πρόκειται για το έργο της κατασκευής της οδού Αριστοτέλους και των κάθετων σε αυτή οδών στη Βρυσούλα, προϋπολογισμού 218.000 ευρώ.
Η παρέμβαση αφορά την ασφαλτόστρωση των δύο λωρίδων και με την ολοκλήρωσή της θα έχει παραδοθεί μια σύγχρονη και ασφαλής οδός στους κατοίκους της Βρυσούλας.
Με την παρέμβαση αυτή συνεχίζεται η υλοποίηση του σχεδιασμού που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή σε ότι αφορά την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε γειτονιές και Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου τα οποία παρουσιάζουν ελλείψεις σε βασικές υποδομές.
«Η σημερινή παρέμβαση στην Βρυσούλα εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που… τρέχει η Δημοτική Αρχή σε όλο το Δήμο. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αυτή τη στιγμή έχουν αναπτυχτεί εργοτάξια σε κάθε γωνιά του Δήμου. Και θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται ακόμα περισσότερα. Το οφείλουμε στους δημότες των Ιωαννίνων να παραδώσουμε όσο το δυνατόν πιο πολλά και ποιοτικά έργα και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε», δήλωσε ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]