Ζωόφιλος άφησε έξω από το δημαρχείο ένα νεκρό σκυλί για διαμαρτυρία

Ένα περίεργο περιστατικό διαδραματίστηκε χθες γύρω στις 9:00 το βράδυ έξω από το Δημαρχείο Αγρινίου, όταν φιλόζωος άφησε νεκρό σκύλο έξω από την είσοδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Το σκυλί ήταν πάνω σε μια κουβέρτα και δίπλα του είχαν εναποτεθεί λουλούδια. Το δε θέαμα προκάλεσε ποικίλα σχόλια στους πολίτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον πεζόδρομο της Χ. Τρικούπη.

Ο φιλόζωος που προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια είναι ο  Δημήτρης Φλωροσκούφης, ο οποίος βρήκε το νεκρό σκύλο χτυπημένο από αυτοκίνητο στο 7ο χλμ. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και όπως ανέφερε υπήρχε κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος καθώς κανένας δεν ενδιαφερόταν μαζέψει το άψυχο σώμα του από τη μέση του δρόμου.

Όπως ανέφερε στο agriniopress.gr, αφού κάλεσε την αστυνομία, καθώς σύμφωνα με το νόμο κάποιος έπρεπε να το μαζέψει αρχικά για να μη το φάνε τα άλλα αδέσποτα αλλά και για να γίνει ταφή, εισπράττοντας την απάντηση πως αρμόδια υπηρεσία για την περισυλλογή του είναι η καθαριότητα του δήμου.

Έπειτα προσπάθησε να επικοινωνήσει με το δήμο, χωρίς όμως να τα καταφέρει και έτσι αποφάσισε να πάρει το σκύλο και να τον αφήσει στην είσοδο του Δημαρχείου ως ένδειξη διαμαρτυρίας, κατηγορώντας μάλιστα τη Δημοτική Αρχή για πλήρη ασυνειδησία και ασυνέπεια σε ότι έχει να κάνει με τα αδέσποτα γενικότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκείνη την ώρα έξω από το Δημαρχείο ήταν και ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου με την αντιδήμαρχο κ. Παπαγεωργίου και έδειχνε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με αυτή την ενέργεια.
via:madata.gr
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]