" Σήμερα γάμος γίνεται"..μουσικοθεατρική παράσταση αναβίωσης εθίμων του γάμου

" Σήμερα γάμος γίνεται". Η εκδήλωση-
μουσικοθεατρική παράσταση αναβίωσης εθίμων του γάμου, αλλοτινών εποχών, της Ένωσης Ηπειρωτών Χαλανδρίου, τη Κυριακή 9 Ιουλίου 2017, στο θέατρο Ρεμματιάς Χαλανδρίου, κατασυγκίνησε το σύνολο των θεατών.

Ανακοίνωση της Ένωσης Ηπειρωτών Χαλανδρίου.
Πανσέληνος του Ιουλίου με την Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου
Στο κατάμεστο θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017, οι προσκεκλημένοι της Ένωσης Ηπειρωτών Χαλανδρίου απόλαυσαν παραδοσιακή μουσική και χορό στην εκδήλωση " Σήμερα γάμος γίνεται".
Η εκδήλωση , ένα ταξίδι στα Τζουμέρκα, την Αμοργό και τους Ασβεστάδες του Έβρου, μέσα από την αναβίωση εθίμων του γάμου, κατάφερε να ενώσει τόπους και χρόνους, ήχο και κίνηση, λόγο και συναίσθημα, ενώ κορυφώθηκε σε γνήσιο παραδοσιακό γλέντι για όλους τους παρευρισκόμενους.
Η Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου ευχαριστεί θερμά τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Ηπειρώτη Γιάννη Μπαλάφα , το δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Χαλανδρίου Γιώργο Κουράση, τους δημοτικούς συμβούλους Χαλανδρίου, τον πρώην υφυπουργό Γεωργίας Μιχάλη Καρχιμάκη, τους εκπροσώπους της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Αντιπ΄ροεδρο Κώστα Κωνή και μέλος του Δ.Σ. Μαίρη Καραγιώργη, τους εκπροσώπους των πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών συλλόγων και φορέων του Χαλανδρίου,καθώς και τα εκατοντάδες μέλη και φίλους μας που επέλεξαν να συναντηθούν μαζί μας στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν το Χορευτικό τμήμα και η Χορωδία παραδοσιακής μουσικής της Ένωσης Ηπειρωτών Χαλανδρίου, καθώς και οι δεξιοτέχνες μουσικοί : κλαρίνο Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος, βιολί Γιώργος Μαρινάκης, λαούτο Ηλίας Μαυρίκης, κρουστά Ανδρέας Παππάς, τραγούδι Σταυρούλα Δαλιάνη και γκάιντα Χρήστος Δανάκης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ηπειρωτών Χαλανδρίου ανανεώνει το ραντεβού μας για το φθινόπωρο, με την έναρξη λειτουργίας των δημιουργικών τμημάτων του συλλόγου μας: Χορευτικό τμήμα, Χορωδία παραδοσιακού τραγουδιού,Τμήμα παραδοσιακών μουσικών οργάνων ,Εικαστικού κοσμήματος, Παλαίωσης αντικειμένων, Ζωγραφικής και Φωτογραφίας.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους!
Η Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Χαλανδρίου
Λίτσα Γαλάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]