Γιάννης Καραγιάννης:“Επίσκεψη στην Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών”

“Επίσκεψη στην Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών”

Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης επισκέφτηκε τη Δευτέρα 24 Ιουλίου την Εταιρεία Ηπειρωτικών Μελετών (ΕΗΜ) και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Βλάχο.

Κατά την επίσκεψη, η οποία είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα για την σημερινή κατάσταση της εταιρείας και τις υψηλού επιπέδου πολιτιστικές της δράσεις που συνεχίζονται αδιάκοπα από το 1953, ο κ. Βλάχος αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την ΕΗΜ και ξενάγησε τον βουλευτή στους γνώριμους για αυτόν – από τα μαθητικά του χρόνια – χώρους της πινακοθήκης και της βιβλιοθήκης της.

Ο κ. Καραγιάννης επισήμανε στον κ. Βλάχο ότι “η ΕΗΜ συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Ηπειρώτικο πολιτισμό, τα γράμματα και τις τέχνες, όχι μόνο στα πλαίσια της ιστορικής παράδοσης αλλά και ως δημιουργική συνέχεια στη σύγχρονη εποχή. Τα μουσικά πρωινά της Κυριακής με τον Τάτση Αποστολίδη κατά τη δεκαετία του ’70, τα Δωδωναία, το εκδοτικό έργο της εταιρείας, ο σεβασμός στην παράδοση αλλά και η στήριξη σε κάθε μορφή σύγχρονης τέχνης, σφραγίζουν την πορεία της ΕΗΜ μέσα στο χρόνο, τόσο για την πόλη μας, που κινδυνεύει εδώ και χρόνια να απολέσει την ταυτότητας της, όσο και για ολόκληρη την Ήπειρο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]