Ζαγόρι:Η πολιτιστική αντζέντα του Σαββατοκύριακου!

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά τα παραδοσιακά πανηγύρια των ημερών, συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στα χωριά του Ζαγο
ρίου με επίκεντρο τη Βωβούσα όπου ξεκινά το φεστιβάλ με πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, αλλά και στο Κουκούλι, τη Λεπτοκαρυά, το Πάπιγκο και  το Μονοδένδρι.
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

–Φεστιβάλ Βωβούσας, εγκαίνια Σάββατο 29 Αυγούστου.
Το φεστιβάλ επιστρέφει με δέκα ημέρες γεμάτες πολιτισμό -μουσική, προβολές, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, εκθέσεις φωτογραφίες, συζητήσεις και άλλες δραστηριότητες. Περιλαμβάνει αφιέρωμα στους αδελφούς Μανάκια. Τόπος δράσης η Βωβούσα, αλλά και το γειτονικό χωριό, το Περιβόλι Γρεβενών.

Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα στο site του φεστιβάλ με είσοδο και από την ιστοσελίδα του Δήμου Ζαγορίου.

-Λεπτοκαρυά, προβολή ταινιών μικρού μήκους.
Το 7ο Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά του Συλλόγου Προσηλιωτών κάνοντας έναρξη των εκδηλώσεών του, ταξιδεύει στη Λεπτοκαρυά με τις ταινίες μικρού μήκους του 39ου Φεστιβάλ Δράμας και όπως πάντα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

–Μονοδένδρι, εγκαίνια (7 μ.μ.) έκθεσης φωτογραφίας «Άθως εν ετέρα μορφή» του Αγιορείτη μοναχού Γαβριήλ. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Ριζάρειο Εκθεσιακό Κέντρο και θα διαρκέσει μέχρι τον Ιούλιο του 2018.

–Πάπιγκο, Θεατρική Παράσταση ομάδας του θιάσου OYL «Λυσιστράτη». Παράθεση δείπνου. Διοργάνωση: Εξωραϊστικός Σύλλογος.

 -Κουκούλι, η Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου (ΕΤΕΖ) και ο Δήμος Ζαγορίου οργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Απ΄ τα πέρατα του κόσμου…» με ώρα έναρξης 8:30 μ.μ. Πρόκειται για παράσταση αφήγησης με λαϊκά παραμύθια από όλο τον κόσμο. Αφήγηση, Μαρία Μαχαίρα. Μουσική, Αντώνης Καρασταμάτης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ

-Κουκούλι, εγκαίνια «Μνημείου Χαρακτικής Λιθογραφίας-Ευαγγελικές Ρήσεις από την Αγία Γραφή», του δασκάλου και δημιουργού του Ευριπίδη Μακρή, στις 11 π.μ. στο παλιό πάρκο του «Αϊ Γιάννη».

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην στήλη «Εκδηλώσεις-Σύλλογοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]