Άντε και …Υπουργός!

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ …ΤΩΝ ΑΓΡΙΩΝ   Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας” egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Άντε και …Υπουργός!
Εάν δεν ήταν μέλος και πολύτιμο γρανάζι της μηχανής του Συστήματος, δεν θα γινόταν ποτέ Πρόεδρος του Αρείου Πάγου! Δεν θα γινόταν ποτέ δοτή Πρωθυπουργός της Πατρίδας!
Μιλάω φυσικά για την κ. Βασιλική Θάνου! Τη νέα άμισθη (;;;) προϊσταμένη του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης! Που ωστόσο, με απόφαση του Πρωθυπουργού που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ, η κ. Θάνου θα δικαιούται οδοιπορικών εξόδων και βεβαίως ημερήσιας αποζημίωσης για όσες τουλάχιστον ημέρες θα βρίσκεται εκτός της υπηρεσίας της!
Βλέπετε “το αμισθί” περικλείει το πονηρό: «για να μην χάσουν οι εμπλεκόμενοι το δικαίωμα της σύνταξης ή άλλων παράπλευρων αποδοχών»!
Είναι επίσης περίεργο, πως η σύμβαση προβλέπει την διετή απασχόληση της κ. Θάνου, ενώ σε παρ΄ όμοιες περιπτώσεις του παρελθόντος οι συμβάσεις είχαν εξάμηνη διάρκεια, με δυνατότητα ανανέωσης!
Θα σας θυμίσουμε, πως μόλις ο Αντώνης Σαμαράς έγινε Πρωθυπουργός πήρε στο Μαξίμου Νομικό του Σύμβουλο, τον τότε Πρόεδρο Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Μπάμπη Αθανασίου! Ναι, τον μετέπειτα Υπουργό της Δικαιοσύνης!
Γι΄ αυτό, αύριο – μεθαύριο θα δείτε και την κ. Θάνου στα Υπουργικά έδρανα!
Ίσως πολύ σύντομα, με τον πρώτο ανασχηματισμό!
Έτσι, αμείβει το Σύστημα, τα παιδιά του!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]