Η καρδιά του ορεινού τρεξίματος «χτυπά» στο Ζαγόρι!

Το Ζαγόρι, ο τόπος πίσω από το βουνό,  υποδέχεται από 21 έως 23 Ιουλίου την μεγάλη γιορτή του ορεινού τρεξίματος, τη διοργάνωση που έγινε θεσμός, το 7ο Zagori Mountain Running.

Περισσότεροι από 2.000 αθλητές από την Ελλάδα και  άλλες χώρες , αλλά και πολλοί συνοδοί θα κατακλύσουν από την Παρασκευή 21 Ιουλίου τα περισσότερα χωριά του Ζαγορίου, συμβάλλοντας τόσο στην προβολή του τόπου, όσο και στην τουριστική ανάπτυξη και οικονομική στήριξη των επαγγελματιών του τουρισμού, όπως τονίστηκε στην συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών, χορηγών και υποστηρικτών το μεσημέρι της Πέμπτης στο ξενοδοχείο Du lac στα Γιάννινα.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με την προβολή βίντεο με εντυπωσιακές εικόνες από τους αγώνες στα πανέμορφα τοπία του Ζαγορίου. Οι διοργανωτές απένειμαν τιμητικές πλακέτες στον Περιφερειάρχη Ηπείρου (την παρέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Β. Παπαχρήστου) και στο Δήμαρχο Ζαγορίου Βασίλη Σπύρου, για τη στήριξη της αυτοδιοίκησης στην όλη προσπάθεια.

Το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης είναι «Αγαπώ και Σέβομαι το Βουνό» και θα υλοποιηθούν δράσεις ευαισθητοποίησης κατά το διήμερο των αγώνων στο Τσεπέλοβο και τους  Κήπους, όπου μεταφερθεί από την Αθήνα το «Φωτοβολταϊκό Κινητό Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης».

Επίσης, η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο αγριόγιδο της Πίνδου που απειλείται με εξαφάνιση. Στόχος, πάντως, πέρα από την επιτυχία των αγώνων που θεωρείται δεδομένη, είναι να αφήσουν όλοι το οικολογικό τους αποτύπωμα στην περιοχή και όχι να αφήσουν πίσω τους σκουπίδια στα μονοπάτια και στα καλντερίμια των χωριών. Ειδική αναφορά έγινε και στους εθελοντές, κατοίκους του Ζαγορίου, οι οποίοι συμβάλλουν τα μέγιστα για την επιτυχία της διοργάνωσης. Το πρόγραμμα των αγώνων και των παράλληλων εκδηλώσεων (με συναυλία του Δημήτρη Υφαντή) είναι πλούσιο, με επίκεντρο το Τσεπέλοβο και τους Κήπους.



Ο Τόπος Πίσω Από το Βουνό Σε Περιμένει

Το 7ο Zagori Mountain Running που  πραγματοποιείται στις 22-23 Ιουλίου είναι μια  μεγάλη αθλητική πρόκληση αλλά και μία μαγευτική εμπειρία στον τόπο πίσω από το βουνό, γεμάτη έντονα τοπία, άγρια φυσική ομορφιά και δυνατά συναισθήματα για τους συμμετέχοντες που θα ζήσουν την έναρξη, τη διαδρομή αλλά και για αυτούς που θα νιώσουν την στιγμή του τερματισμού.

Το Zagori Mountain Running, είναι μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών την οποία αποδεδειγμένα η ορεινή δρομική κοινότητα έχει αγκαλιάσει, δεδομένης της συνεχώς αυξανόμενης πορείας που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια, καθιστώντας την ως ένα από τα κυρίαρχα δρομικά κινήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Χαρακτηριστική είναι η προσέλευση και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν εκατοντάδες Έλληνες αθλητές όλων των επιπέδων, όπως εξίσου εντυπωσιακή είναι και η συμμετοχή αθλητών από χώρες όπως η Κολομβία, το Αζερμπαϊτζάν, η Τουρκία και η Αυστραλία, όπου το ορεινό τρέξιμο αναπτύσσεται συνεχώς. Πιο συγκεκριμένα, στο 7ο Zagori Mountain Running οι συμμετοχές των αθλητών και στους 4 αγώνες έχουν ξεπεράσει σε αριθμό κάθε προηγούμενη διοργάνωση, ξεπερνώντας τους 2000, αριθμός που δεν περιλαμβάνει στις συμμετοχές στον παιδικό ορεινό αγώνα «Ζαγοράκι».

Κάθε χρόνο ο πήχης της διοργάνωσης όλο και πιο ψηλά!

Το αυξανόμενο ενδιαφέρον αθλητών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, επιτάσσει κάθε χρόνο τον εμπλουτισμό και την ανανέωση  τόσο σε επίπεδο αγώνων όσο και των παροχών προς τους αθλητές. Βασική προτεραιότητα της διοργάνωσης αποτελεί η συνεισφορά των αγώνων του “Zagori Mountain Running”  στην τουριστική προβολή της περιοχής και την ανάδειξη του Ζαγορίου ως προορισμός αξεπέραστου φυσικού κάλλους, για    Έλληνες και ξένους αθλητές.

 Οι αθλητές

Η διοργάνωση Zagori Mountain Running προσελκύει όλα αυτά τα χρόνια κορυφαία ονόματα αθλητών της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού. Για το 2017, ένας από τους πιο σπουδαίους δρομείς που θα τιμήσει με την συμμετοχή του την διοργάνωση είναι ο Ιταλός Giulio Ornati, ο οποίος τερμάτισε πρώτος στο Bettelmatt UltraTrail, αγώνα 80 χιλιομέτρων και 5.000 μέτρων υψομετρικής, λίγες μέρες μόλις πριν τον δικό μας TeRA στον οποίο θα συμμετάσχει. Ο Jessed Hernandez, είναι ένας ακόμα σημαντικός αθλητής,  ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για 3η φορά αυτό τον χρόνο (προηγήθηκε το Metsovo Ursa Trail και ο Olympus Marathon), προκειμένου να τρέξει στη διαδρομή του TeRA 80km, ενώ το παρών θα δώσει και ο περυσινός νικητής και κάτοχος του ρεκόρ διαδρομής στον αγώνα των 80km, Δημήτρης Θεοδωρακάκος. Πολύ σημαντικές συμμετοχές στους δύο μεγάλους αγώνες της διοργάνωσης, είναι επίσης αυτές των: Νίκου Καλοφύρη, Γιάντσεκ Μπόκοτς, Χάρη Καλαμπούκα, Νίκου Πετρόπουλου κ.α.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί η συμμετοχή της Γλυκερίας Τζιατζιά, η οποία θα τρέξει στον αγώνα των 44 χιλιομέτρων, αλλά και της Katarzyna Cekoska στον ίδιο αγώνα, μετά από το ρεκόρ της το 2016 στην ultra διαδρομή. Στη διοργάνωση επίσης, θα συμμετέχουν έμπειροι δρομείς του βουνού όπως ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος και η νικήτρια του TeRA το 2015 Ιωάννα Μπαράτσα.



«Αγαπώ και Σέβομαι το Βουνό»

το σύνθημα της διοργάνωσης

Το Zagori Mountain Running είναι μια διοργάνωση με ανεπτυγμένη την περιβαλλοντική συνείδηση. Με σύνθημα “Αγαπώ και Σέβομαι το Βουνό” η διοργάνωση σε συνεργασία με τον Μεγάλο Χορηγό, το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, προγραμματίζουν δράσεις ευαισθητοποίησης κατά το διήμερο των αγώνων στις περιοχές Τσεπέλοβο και Κήποι. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να μεταφερθεί από την Αθήνα το «Φωτοβολταϊκό Κινητό Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης», το πρώτο και μοναδικό παγκοσμίως ενεργειακά αυτόνομο, καθώς  δεν χρειάζεται Βιομηχανικό Τριφασικό Ρεύμα, αφού η αναγκαία ηλεκτρική ενέργεια παράγεται από τον ήλιο. Στόχος της δράσης αυτής είναι, η επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος και η απουσία οποιουδήποτε ίχνους πλαστικού.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ μάλιστα στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας, προσφέρει δώρα μέσω κλήρωσης στους συμμετέχοντες που θα ανακυκλώσουν υλικά όπως πλαστικές, μεταλλικές ή χάρτινες συσκευασίες στο Περίπτερο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που θα βρίσκεται στο χώρο. 3 τυχεροί θα κληρωθούν το Σάββατο στο Τσεπέλοβο και 3 ακόμα την Κυριακή στους Κήπους.



 Αφιερωμένη στο αγριόγιδο της Πίνδου

 Το φετινό μετάλλιο των αγώνων φέρει πάνω του χαραγμένη, ως κυρίαρχο σχέδιο, την άγρια ορχιδέα της Πίνδου, ενώ το έπαθλο αναπαριστά το κέρας του αγριόγιδου της Πίνδου, που απειλείται με εξαφάνιση και στο οποίο είναι αφιερωμένη η φετινή διοργάνωση. Μάλιστα, το κάθε έπαθλο αποτελεί μοναδικό έργο δουλεμένο στο χέρι με μοναδική τεχνική από τον Γιαννιώτη καλλιτέχνη Δημήτρη Δρούβη. Tο συλλεκτικό buff της διοργάνωσης απεικονίζει επίσης το απειλούμενο με εξαφάνιση, αγριόγιδο της Πίνδου και μέρος από τα έσοδα της πώλησής του θα διατεθούν για την προστασία του.

Οι δηλώσεις διοργανωτών και αθλητών

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου  ο Βασίλης Τζουμάκας, διοργανωτής και Τεχνικός Διευθυντής της εταιρίας «MY ADVENTURE», ανέφερε: «H 7η χρονιά του αγώνα Zagori Mountain Running θα είναι αντάξια των προσδοκιών τόσο των ίδιων των αθλητών αλλά και όλων των εμπλεκόμενων μερών που συμμετέχουν  υποστηρίζοντας έναν αγώνα θεσμό, ένα αγώνα γιορτής του ορεινού τρεξίματος. Η διοργάνωση αυτή είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς, από ανθρώπους φιλόξενους, που αγαπούν και σέβονται τον τόπο τους. Αυτό άλλωστε εκφράζεται καλύτερα και μέσα από το σύνθημά μας ‘Αγαπώ και Σέβομαι το Βουνό’. Όλοι μαζί σε αυτή τη διοργάνωση τιμούμε το περιβάλλον και τον τόπο που μας φιλοξενεί. Είμαστε ενθουσιασμένοι που για ακόμη μια χρονιά θα υποδεχτούμε αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για να προσφέρουμε έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών με την ευχή να επιστρέψουν και του χρόνου. Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε στην γραμμή εκκίνησης του αγώνα στις 22 Ιουλίου στο Ζαγόρι.»

Η Χριστίνα Δούμα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ, Μεγάλου Χορηγού της διοργάνωσης: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που και φέτος στηρίζουμε και συμμετέχουμε σε έναν αγώνα που έχουμε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη διοργάνωση. Στόχος μας είναι, μαζί με τους διοργανωτές, να βελτιώνουμε και να εξελίσσουμε την εμπειρία αθλητών και επισκεπτών κάθε χρόνο. Φιλοδοξία μας είναι, εφόσον ο αγώνας γίνεται στο Γεωπάρκο Βίκου-Αώου, να κάνουμε έναν αγώνα-σύμβολο για την προστασία του περιβάλλοντος.»

Εκ μέρους της  Stoiximan, Μεγάλου Χορηγού του Zagori Mountain Running η κ. Κοζαντίνου ανέφερε ότι η εταιρεία  θα δηλώσει δυναμικά το παρόν με την Stoiximan Running Team, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει με τις δράσεις της, όπως ο καθαρισμός των μονοπατιών, στην προστασία του Εθνικού Πάρκου Βίκου-Αώου.

Ο Ηλίας Κανάκης, Brand Manager της «The North Face» Μεγάλου Χορηγού του Zagori Mountain Running 2017 σε χαιρετισμό του ανέφερε: «Είναι μεγάλη μας τιμή να βρισκόμαστε για ακόμα μια φορά στο πλάι αυτής της μεγάλης αθλητικής γιορτής, το Zagori Mountain Running, ενός αγώνα ορεινού τρεξίματος με διεθνή προσέλευση και κύρος. Η The North Face επενδύει στρατηγικά σε αγώνες όπως αυτός. Τα προϊόντα μας άλλωστε, διαθέτουν τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες και μπορούν να υποστηρίξουν τους αθλητές που συμμετέχουν σε αγώνες  υψηλών απαιτήσεων. Αναμένουμε την αρχή του αγώνα με μεγάλη χαρά και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους.»

Στην συνέντευξη τύπου μίλησαν ακόμη ο περσινός νικητής του αγώνα των 80 χιλιομέτρων Δημήτρης Θεοδωρακάκος ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των αθλητών και πρότεινε να οργανωθούν στο Ζαγόρι αθλητικά κέντρα που θα προσελκύουν αθλητές για προπόνηση και προετοιμασία, ο Ισπανός Τζέσε Χερνάντεζ ο οποίος θα τρέξει για τρίτη φορά τη φετινή χρονιά στη χώρα μας και η Γλυκερία Τζιατζιά περσινή νικήτρια στα 40 χιλιόμετρα, η οποία σημείωσε ότι η διοργάνωση αναβαθμίζεται κάθε χρόνο.



Ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Βασίλης Παπαχρήστου



Παράδειγμα προς μίμηση χαρακτήρισε τον τρόπο που διοργανώθηκε αυτός ο αγώνας, απευθύνοντας ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες,  ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Βασίλης Παπαχρήστου, ο οποίος παρέλαβε εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αλέξανδρου Καχριμάνη την τιμητική πλακέτα των διοργανωτών και μεταξύ των άλλων τόνισε: «Επειδή ήμουν χρόνια αθλητής, θεωρώ ότι οι αθλητές είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί που συμμετέχουν και δίνουν το δικαίωμα σε όλους μας, είτε είναι χορηγοί, είτε τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού, να είναι πιο υπεύθυνοι, ώστε αυτή η διοργάνωση να έχει γίνει, πλέον, θεσμός, να ανοίξει περισσότερο τα φτερά της και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις εκείνες για να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση πανελλαδικά. Ο αθλητικός τουρισμός πέρα από την προβολή της τοπικής κοινωνίας που λέγεται Ζαγόρι, αφορά και ολόκληρη την Ήπειρο».



Ο Δήμαρχος Ζαγορίου Βασίλης Σπύρου



«Η κορυφαία αυτή αθλητική εκδήλωση για το Ζαγόρι συμβάλλει στην περαιτέρω αναγνωρισιμότητα μιας περιοχής, η οποία είναι γνωστή βέβαια αλλά χρειάζεται να έρχεται σε επαφή με περισσότερο κόσμο και μάλιστα με το εξωτερικό, γιατί στηρίζει τις ελπίδες της για την ανάπτυξη σε αυτό που λέμε τουρισμό, με σεβασμό και «εκμετάλλευση» του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής το οποίο αναδεικνύεται με αυτή την εκδήλωση», τόνισε στον παρέμβασή του ο Δήμαρχος Ζαγορίου, Βασίλης Σπύρου και δεν παρέλειψε πέρα από την αναφορά στην συνεισφορά του Δήμου, τις ευχαριστίες για τη διοργάνωση να επισημάνει και τον ρόλο των εθελοντών κατοίκων του Ζαγορίου:

«Οι κορυφές της Αστράκας, η Δρακόλιμνη, η χαράδρα του Βίκου, οι παραδοσιακοί οικισμοί, τα πολιτιστικά μνημεία και ένας ξεχωριστός πολιτισμός, αυτός του Ζαγορίου. Εμείς από την πλευρά μας βοηθάμε στο μέτρο του δυνατού στην διοργάνωση αυτή, σας ευχαριστούμε, κυρίως του διοργανωτές, και σας συγχαίρουμε προσωπικά για τις αποφάσεις που πήρατε τις πρωτοποριακές οικολογικές, αλλά θα θέλαμε από την πλευρά μας να συγχαρούμε και έναν μεγάλο αριθμό εθελοντών από το Ζαγόρι οι οποίοι ενεργοποιούνται τις μέρες αυτές  και χωρίς αυτούς πιστεύω ότι δεν θα γινόταν πράξη στο βαθμό που θα έπρεπε αυτή η μεγάλη αθλητική διοργάνωση κι αυτός ο αριθμός των κατοίκων αυτών δεν έχουν καμία άλλα απολαβή πέρα από την επιτυχία των αγώνων και την προβολή της περιοχής».



Ο δημοτικός σύμβουλος Άγγελος Αρμένης


Από την πλευρά του ο δημοτικός Σύμβουλος Ζαγορίου, με ενεργή συμμετοχή στη διοργάνωση και συμμετέχων και ο ίδιος στον αγώνα, Άγγελος Αρμένης, σημείωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχθούμε το Zagori Mountain Running 2017 το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του Ζαγορίου και όχι  μόνο. Ο τόπος πίσω από το βουνό είναι έτοιμος να υποδεχθεί χιλιάδες αθλητές και τους συνοδούς τους, οι οποίοι θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους στα μονοπάτια της Τύμφης και  στα καλντερίμια των χωριών, στη χαράδρα του Βίκου, αφού οι διαδρομές είναι σχεδιασμένες για να περνάνε οι αθλητές από πολλά χωριά του δήμου μας. Είμαι συγκινημένος γιατί συμμετέχω κι εγώ σε αυτή την αθλητική γιορτή, θέλω να επιστήσω την προσοχή στους αθλητές να αφήσουν μετά το τέλος του αγώνα τα μονοπάτια και τα καλντερίμια καθαρά, για να μην χαμένη η προσπάθεια όσων εργάστηκαν για τη διοργάνωση. Καλή επιτυχία σε όλους και καλό τερματισμό».

Πλην του αντιπεριφερειάρχη και του Δημάρχου, παραβρέθηκε η αντιδήμαρχος Ζαγορίου Αγγελική Ράπτη, ενώ τιμητική πλακέτα απένειμε ο Βασίλης Τζουμάκας  στον διευθυντή του ξενοδοχείου Du lac κ. Μέλο, στον εκπρόσωπο της WIND -υποστηρικτή της διοργάνωσης Βασίλη Καλούδη, στον ιδιοκτήτη της  TOYOTA  Πόδας και  εκπρόσωπο του καταφυγίου της Αστράκας. Επίσης τιμήθηκαν οι Γρηγόρης και Πέτρος Τζουμάκας, αδέλφια του διοργανωτή για την βοήθεια και στήριξη που παρέχουν.

 Χορηγοί, υποστηρικτές και υπό την αιγίδα Περιφέρειας-Δήμου

Χορηγοί του αγώνα είναι η Fifth Element adventure store ,που παρέχει τα πλέον εξελιγμένα προϊόντα για το ορεινό τρέξιμο, την ορειβασία, το ski/snowboard, την πεζοπορία και άλλες δραστηριότητες στην φύση και η ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγός κρέατος κοτόπουλου στην Ελλάδα. Υποστηρικτές του αγώνα είναι: η WIND, η Green Cola, η Ethic Sport, το Γεωπάρκο Βίκου-Αώου, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, τα ζυμαρικά Melissa, η TOYOTA Πόδας. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ζαγορίου και του Εθνικού Πάρκου Βόρεια Πίνδου.





ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

12:00-22:00

Παραλαβή αριθμών (για 10, 21, 44 ΚΑΙ 80 km)

στο Γυμνάσιο Τσεπελόβου

 19:00 μ.μ.

Σεμινάριο-Οδηγός (tetorial) ενυδάτωσης και τροφοδοσίας για αγώνες/προπονήσεις μεγάλης διάρκειας > των 5 ωρών.

 Εισηγητές: Σταμάτης Μουρτάκος-Διατροφολόγος

Δημήτρης Θεοδωρακάκος: Πρωταθλητής Μαραθωνίου και ορεινού τρεξίματος

 19:30 μ.μ.

Τεχνική ενημέρωση αθλητών (για 42 & 80 km)  στο Γυμνάσιο Τσεπελόβου (B.Tζουμάκας: Τεχνικος Δ/ντής “Ζagori Mountain Running” -Δ. Θεοδωρακάκος: Πρωταθλητής Μαραθωνίου και ορεινού τρεξίματος)

 20:00 μ.μ.

Pastaparty για τα 80 & 44+ km. στο Γυμνάσιο Τσεπελόβου



ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

04:30 π.μ

Εκκίνηση αγώνα 80km από ΤσεπέλοβοΖαγορίου

 06:00 π.μ.

Εκκίνηση αγώνα 44 km από TσεπέλοβοΖαγορίου

 10:00-20:00 μ.μ.

Παραλαβή αριθμών (10 & 21 km)  Γυμνάσιο Τσεπελόβου

 10:30 π.μ.

Αναμενόμενος τερματισμός του 1ου αθλητή

των 44km στο Τσεπέλοβο

13:30 μ.μ.

Αναμενόμενος τερματισμός του 1ου αθλητή

των 80km στο Τσεπέλοβο

 από 14:00 μ.μ.

Γεύμα αποκατάστασης των αθλητών που τερματίζουν (με την υποστήριξη των Ζυμαρικών “Μelissa”και της Γαλακτοβιομηχανίας “ΔΩΔΩΝΗ”)

19:00 μ.μ.

Παιδικός αγώνας “ΖΑΓΟΡΑΚΙ” στο Τσεπέλοβο

20.15

Κλήρωση δώρων Ανακύκλωσης (tablet, action camera,MP3)

20:30 μ.μ

Απονομές των 80 & 44+ km στο Τσεπέλοβο και

παραλαβή με επίδειξη του BIBnumber του FINISHERjacket (80km) και FINISHERt-shirt (44+km)

22:00 μ.μ.

Συναυλία με τον Γιαννιώτη τραγουδοποιό Δημήτρη Υφαντή

00:30 π.μ.

Τελευταίες αφίξεις αθλητών



ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

07:45 π.μ.

Τεχνική ενημέρωση αθλητών (21km)  Κήποι Ζαγορίου

08:00 π.μ.

Εκκίνηση αγώνα 21km από την πλατεία των Κήπων Ζαγορίου

 08:45 π.μ.

Τεχνική ενημέρωση αθλητών  10 km,  Κήποι Ζαγορίου

 09:00 π.μ.

Εκκίνηση αγώνα 10km από την πλατεία των Κήπων Ζαγορίου

 09:15 π.μ.

Αναμενόμενος τερματισμός του 1ου αθλητή

των 21km στους Κήπους Ζαγορίου

09.30 π.μ.

Αναμενόμενος τερματισμός του 1ου Αθλητή  10km στους Κήπους Ζαγορίου

11.15

Κλήρωση δώρων Ανακύκλωσης (tablet, action camera,MP3)

11:30π.μ.

Απονομές των 10 & 21km στους Κήπους Ζαγορίου

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ@ ΣΑΒΒΑΤΟ :ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ “ZAGORICLIMBINGACADEMY” στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΣΕΠΕΛΟΒΟΥ

Εvent ψυχαγωγίας για παιδιά κι ενήλικες σε τεχνική πίστα αναρρίχησης υπό την καθοδήγηση του Ηρακλή Μωϋσίδη (Aspirant Mountain Guide  –  IFMGA/UIAGM Instructor Ski Mountaineering & Rock Climbing Instructor in HFMC.)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 10:00π.μ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]