ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ζόραν Σλίσκοβιτς: Εκλαιγα όταν έφυγα από την ΑΕΚ

Υπάρχουν μεταγραφές, που ξεσηκώνουν και μόνο στο άκουσμα τους. Παίκτες που ήρθαν για την ΑΕΚ και λατρεύτηκαν πριν καν πατήσουν το πόδι τους στο γήπεδο, χωρίς να έχουν πάντα ανάλογα αποτελέσματα. Υπάρχουν και εκείνοι που κέρδισαν την αγάπη του κόσμου. Εκείνοι που έδειξαν μόνο μέσα στο χορτάρι ποιες είναι οι ικανότητες τους. Όπως ο Ζόραν Σλίσκοβιτς. Σε δύο χρονιές, είχε 73 ματς με τη φανέλα της ΑΕΚ, σκοράροντας 30 φορές! Κέρδισε δύο πρωταθλήματα, χάρισε μοναδικές στιγμές και έγινε ένας παίκτης που αγαπήθηκε με ένταση και αγάπησε με πάθος την ΑΕΚ.

Γι’ αυτό και σήμερα, 23 ολόκληρα χρόνια από την τελευταία φορά που φόρεσε την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, ο Ζόραν μιλά με καημό, με καψούρα, με λατρεία για την ΑΕΚ και τον κόσμο της.

Θυμάται στο enwsi.gr κάθε μικρή και μεγάλη στιγμή της διετίας που ήταν μέλος της ομάδας, μιλά με ενθουσιασμό για οτιδήποτε του θυμίζει την ΑΕΚ του. Κομμάτι της καρδιάς και της ζωής του, που κουβαλά παντού μαζί του. Ταξιδέψτε μαζί μας, με έναν άνθρωπο που είναι παθολογικά ερωτευμένος με όσα κρύβει μέσα η μαγεία της ΑΕΚ.

enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]