Μοναδική ..πτήση στην ακτογραμμή του Νομού Πρεβέζης ..[βίντεο]

Η ακτογραμμή του Νομού Πρεβέζης έχει μήκος πάνω απο 65 χιλιόμετρα η αφετηρία της είναι η παραλία της Κυανης ακτής στον νότο και καταλήγει μέχρι την παραλία Σαρακίνικο στον Βορρά.

Αμμώδεις παραλίες με κρυστάλινα νερά που το μήκος τους ξεπερνάει τα δυο χιλιόμετρα θα συναντήσουμε εξερευνώντας τον νομό, όπως η παραλία Μονολύθι, Κανάλι, Καστροσυκία,Βράχος-Λούτσα .

Η ακτογραμμή του νομού Πρεβέζης έχει μια ιδιομορφία όσο ανεβένουμε προς τα βόρεια , τα πεύκα σε συνδιασμό με τα γαλαζοπράσινα νερα του Ιονίου παίρνουν την θέση τους ,αλάζοντας το τοπίο.

.Η Αμμουδιά με τις εκβολές του Αχέροντα , το Αλονάκι, η Κερέντζα, και κατευθεινόμενοι προς την Πάργα, ο Αι Γιαννάκης, ο Αγιος Σώστης ,το Κρυονέρι και ο Βάλτος ειναι κολπίσκοι που συνδιάζουν κατάλληλα το πράσινο με τo γαλάζιο,δίνοντας μια ιδιαίτερη ομορφιά.

Η Λυγιά, η Αμμουδιά τα δύο γραφικά ψαροχώρια όπου μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκο ψάρι, ο Όρμος του Οδυσσέα που συνιστάται  για κατασκηνωτές με τροχόσπιτα και σκηνές.

Γαλήνιες, απόμακρες, κοσμικές,μοναχικές είναι οι παραλίες του Νομού Πρεβέζης ειναι ιδανικές για τον οποιοδήποτε επισκέπτη!
πτήση //επιμέλεια //μοντάζ Λάζαρος Τσάτσος
Αφήγηση Δήμητρα Τσάτσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]