ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]Δύο ακόμη παράνομες ναυλώσεις απέτρεψε το Λιμενικό Σώμα

Δύο ακόμη παράνομες ναυλώσεις απέτρεψε το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στους Παξούς και στον Πόρο.
  Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής Παξών, στο Ι/Φ “VOGLIA DI...” σ
ημαίας Βελγίου, το οποίο βρισκόταν στην  θαλάσσια περιοχή Γαΐου ν. Παξών, διαπιστώθηκε η εκτέλεση σύμβασης ναύλωσης, στην οποία ο τόπος επιβίβασης και τελικής αποβίβασης βρισκόταν στην ελληνική επικράτεια, χωρίς το πλοίο να διαθέτει την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια επαγγελματικού πλοίου αναψυχής.
  Ειδικότερα, το  “VOGLIA DI...” είχε εκναυλωθεί για το χρονικό διάστημα από  09-07-17 έως  15-07-17, από τέσσερις (04) αλλοδαπούς οι οποίοι επιβιβάστηκαν στην ν. Κέρκυρα με προγραμματισμένες ενδιάμεσες προσεγγίσεις σε ν. Παξούς και Αντίπαξους με τελικό προορισμό τη ν. Κέρκυρα.

   Επιπλέον, μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν πρωινές ώρες σήμερα τα στελέχη του Λιμεναρχείου Πόρου στο πλοίο Α/Ψ ''ΥΔΡΑ ΧΙ΄΄ Ν.Π. 11743 διαπιστώθηκε η ναύλωση αυτού την 17-06-2017 και για χρονικό διάστημα είκοσι εννέα, ημερών χωρίς να είναι εφοδιασμένο με την απαιτούμενη άδεια επαγγελματικού πλοίου αναψυχής, η οποία εκδόθηκε σε μεταγενέστερη ημερομηνία, ήτοι την 22-06-2017.
   Από τη Λιμενική Αρχή Παξών και από τη Λιμενική Αρχή Πόρου κινήθηκαν οι διαδικασίες επιβολής των προβλεπόμενων ποινικών και διοικητικών κυρώσεων κατά των υπαιτίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]