ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δήμος Ιωαννιτών:Συνάντηση με φορείς και κατοίκους στο Σταυράκι

Η Δημοτική Αρχή σχεδιάζει και προγραμματίζει έργα σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα μαζί με τους πολίτες

Την άμεση επίλυση των προβλημάτων καθημερινότητας που ταλαιπωρούν τους πολίτες αλλά και τον σχεδιασμό μικρών και μεγάλων παρεμβάσεων σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Ιωαννιτών επιδιώκει η Δημοτική Αρχή μέσα από τη διαβούλευση και τις συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους.
Στα πλαίσια αυτά ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, μαζί με τους αντιδημάρχους, Θανάση Μανταλόβα, Νίκο Γκόλα, Γιάννη Λιόντο, Δημήτρη Κατηρτσίδη, τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο, Δημήτρη Νάστο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Κωνσταντίνο Μπαπασίκα, βρέθηκαν χθες στο Σταυράκι όπου είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση με το Τοπικό Συμβούλιο, μέλη Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων αλλά και κατοίκους της περιοχής.
Αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής ήταν να ιεραρχηθούν και να προγραμματιστούν ορισμένες καίριες παρεμβάσεις που αφορούν στην καθημερινότητα των ανθρώπων που ζουν και δραστηριοποιούνται στο Σταυράκι.
Μεταξύ άλλων  αποφασίστηκε άμεσα η ασφαλτόστρωση οδών, η κατασκευή νέου γηπέδου μπάσκετ, η διαμόρφωση της πλατείας, η αναβάθμιση της παιδικής χαράς κ.α.
«Συνομιλούμε με τους πολίτες, διαβουλευόμαστε, προγραμματίζουμε από κοινού μικρές ή και μεγαλύτερες παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά, σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου μας με βάση τις ανάγκες που έχουν οι άνθρωποι που ζουν σε αυτές. Είμαστε από την πρώτη στιγμή δίπλα τους και μάλιστα τους ενθαρρύνουμε να συμμετέχουν σε αυτές τις διαδικασίες ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας.
Η Δημοτική Αρχή εκτελεί ένα μεγάλο σχέδιο παρεμβάσεων σε κάθε γειτονιά του Δήμου, συνεχίζει όμως παράλληλα τη διαβούλευση με τους δημότες της, θέλοντας, με βάση τις οικονομικές της δυνατότητες, να προγραμματίσει ακόμα περισσότερα έργα και γι’ αυτό στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν ανάλογες συναντήσεις σε όλο το Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]