«Η Γυναίκα Μου Τρελάθηκε» σήμερα Από Τη Θεατρική Ομάδα Μελιγγών

«Η γυναίκα μου τρελάθηκε» από τη Θεατρική Ομάδα Μελιγγών

Η Θεατρική Ομάδα Μελιγγών της Αδελφότητας Μελιγγιωτών παρουσιάζει το θεατρικό έργο των Βασιλειάδη-Τσιφόρου «Η γυναίκα μου τρελάθηκε», σε συνεργασία με το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Δωδώνης.
Λίγα λόγια για το έργο και τους συντελεστές, που θα παρουσιαστεί στην πλατεία του χωριού, την Κυριακή 16 Ιουλίου 2017, στις 9:15΄ το βράδυ:
Η Άννα (Αθηνά Μάντη) και ο Μάνος (Βασίλης Θανάσης) είναι παντρεμένοι εδώ και είκοσι χρόνια. Ο Μάνος αγαπάει βέβαια τη γυναίκα του, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να ξεσκάει κάπου κάπου στα καμπαρέ, παρέα με τον φίλο του Τέλη (Βασίλης Μπακόλας) και τη χαριτωμένη χορεύτρια Μπίλλυ (Ναταλία Βώττη).
Η Μπίλλυ είναι επίσης πελάτισσα του φίλου του Γιώργου (Χρήστος Στέφος) που είναι γιατρός. Ο τελευταίος αγαπάει μεν τη γυναίκα του Γιούλη (Βάσω Θανάση) αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να γλυκοκοιτάζει τη Μπίλλυ.
Κάποια μέρα, όμως, η Άννα επαναστατεί και παριστάνοντας την τρελή –δηλώνει πως είναι αποφασισμένη να πληρώσει τον άνδρα της με το ίδιο νόμισμα–, κατορθώνει να τρομάξει για τα καλά τους δύο γυναικοθήρες κι έτσι να τους συνετίσει.
Συμμετέχουν επίσης, η ξαδέρφη της Άννας, Όλγα (Αντωνία Μαλλίδου) και ο άντρας της Γιάννης (Θεόδωρος Βώττης), ενώ καθοριστικό ρόλο παίζει η υπηρέτρια Βάσω (Ντίνα Βραζέλη) η οποία συμμαχεί με την κυρία της, Άννα, εναντίων του άπιστου συζύγου.
Τα σκηνικά επιμελήθηκε ο Χαράλαμπος Μάντης και τη μουσική ο Άκης Ντάφλος.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ το έργο θα παρουσιαστεί επίσης στην Δωδωνούπολη, στις 27 Ιουλίου, και στα Πλατάνια (Τσερίτσανα) την Παρασκευή 4 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]