Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας και στη συνέχεια στο Ιόνιο, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και σε περιοχές στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο αναμένουμε την Κυριακή 16 Ιουλίου. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα και ενδέχεται να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις. Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα, ενώ εξασθένιση περιμένουνε από τα ξημερώματα της Τρίτης και από τα δυτικά.
Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί την Κυριακή από 17 έως 30 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 12 έως 29 και τοπικά 30 στη βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 31 στη δυτική Ελλάδα, από 18 έως 30 στο βόρειο Αιγαίο και από 19 έως 31 και τοπικά 32 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από τα βόρεια έως 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 3 με 4 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική αναμένουμε αρχικά λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν τοπικά με πιθανότητα για σποραδικές μπόρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 24 έως 31 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί έως 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τμήματα 6 μποφόρ.
 weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]