Α. Νικολούλη: «Δε φοβήθηκα, ακόμα και όταν ο ήρωας του βιβλίου μου απειλούσε να με σκοτώσει»

Στο Ηράκλειο βρέθηκε η Αγγελική Νικολούλη το απόγευμα της Παρασκευής στα πλαίσια της παρουσίασης του βιβλίου της «Έρωτας Φονιάς», όπου μίλησε στο Creteplus.gr, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχε επισκεφτεί τα Χανιά και το Ρέθυμνο.
Η Αγγελική Νικολούλη μιλώντας στο creteplus.gr θέλησε να ευχαριστήσει τους Κρητικούς, οι οποίοι όπως δήλωσε την έχουν συγκινήσει με την αγάπη που της δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και με τη στήριξη τους στην επίσκεψή της στην Κρήτη, για την παρουσίαση του βιβλίου της. 
Στο βιβλίο της «Έρωτας φονιάς» αποκαλύπτει τη μυστική ζωή ενός γοητευτικού κοσμοπολίτη άνδρα, του οποίου τα θύματα ήταν γυναίκες και όπως δήλωσε χθες στο κοινό του Ηρακλείου είχε μπει στο στόχαστρο του, ώστε να είναι το επόμενο θύμα του η ίδια. 
Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε στο creteplus.gr τον τρόπο που βίωσε αυτή την απειλή για τη ζωή της:  
«Δεν έχω νιώσει ποτέ το φόβο. Δεν τον αφήνω να με επηρεάσει. Αν ζούσα με το φόβο τώρα θα είχα τελειώσει. Οι απειλές εναντίον μου υπήρχαν, υπάρχουν και μοιραία πάντα θα υπάρχουν από τη στιγμή που φυτρώνω εκεί που δε με σπέρνουν. Δε φοβήθηκα ούτε τον ήρωα του βιβλίου μου». 
Στη συνέχεια, η Αγγελική Νικολούλη μας μίλησε για τη σχέση της με την Κρήτη και τα εγκλήματα που έχει ερευνήσει στο νησί μας:  
«Στην καριέρα μου έχω ασχοληθεί με πολλές υποθέσεις εδώ στην Κρήτη. Άλλες τις έχουμε φωτίσει, σε άλλες οι έρευνες συνεχίζονται και άλλες είχαν τραγική κατάληξη. Κάθε περιοχή έχει την ιδιαιτερότητα της και σε αυτό τον τομέα. Εδώ στην Κρήτη ξέρουμε ότι παλιότερα υπήρχαν οι βεντέτες. Ευτυχώς αυτό το φαινόμενο έχει περιοριστεί. Οι κοινωνίες εξελίσσονται, έτσι και η Κρήτη. Όμως το έγκλημα είναι έγκλημα και οι περιοχές πάντα έχουν τις ιδιαιτερότητες τους σε αυτό». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]