Το Σωμ.Εμπορουπαλλήλων &λοιπών Ι/Υ ν.Ιωαννίνων..καταγγέλλει τον πλειστηριασμό σπιτιού

Όλοι την Τετάρτη 19 Ιούλη στις 15:00 έξω από το δικαστικό μέγαρο στην κινητοποίηση για να αποτρέψουμε τον πλειστηριασμό σε σπίτι  συναδέλφου.


Το ΔΣ του σωματείου μας καταγγέλλει τον πλειστηριασμό σε σπίτι συναδέλφου μας. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ την ώρα που περνάει μέτρα που μας γονατίζουν και ο προϋπολογισμός για το 2017 προβλέπει να φορτώσει στις πλάτες του λαού μέτρα ύψους 4 δισ. ευρώ, δίνει γη και ύδωρ στις τράπεζες και τους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους.
Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη και θα εξασφαλιστούν τα συμφέροντά τους, με τις δικές μας θυσίες δίχως ημερομηνία λήξης.
Ο “κώδικας δεοντολογίας” των τραπεζών σχετικά με τους γενικούς κανόνες που διέπουν τους τρόπους διαχείρισης των “κόκκινων” τραπεζικών δανείων αποδεικνύει ότι δεν τους σταματάει τίποτα, ούτε η ανάγκη μας οικογένειας να έχει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι της.
Εντείνονται  οι εκβιασμοί απέναντι σε ανήμπορα λαϊκά νοικοκυριά, τα οποία επιχειρούν να στριμώξουν σε νέες συνεννοήσεις με τις τράπεζες, ακόμη και με την παραχώρηση του ακινήτου και με τη διαμονή σε αυτό με την πληρωμή ενοικίου.
Με αλληλεγγύη και αγώνα οι εργαζόμενοι θα υπερασπιστούμε τη ζωή μας. Κόντρα στα συμφέροντα τους, βάζοντας πρώτα τις δικές μας ανάγκες. Ο κυβερνητικός ισχυρισμός ότι θα "ξεπαγώσουν" οι πλειστηριασμοί για την πρώτη κατοικία, αλλά θα προστατευτούν δήθεν οι φτωχοί και αδύναμοι, αποτελεί κοροϊδία και παγίδα προκειμένου να μην εκφραστεί μαζική λαϊκή αντίδραση. Μέσα στους χώρους δουλειάς, μέσα στα σωματεία μας, στις γειτονιές μας θα υψώσουμε τείχος προστασίας απέναντι στην αντιλαϊκή λαίλαπα. Κανένας μόνος του! Όλοι για ένα και ένας για όλους!
Οργανωνόμαστε στο σωματείο μας. Μόνο με την οργάνωση μπορούμε να εμποδίσουμε τους πλειστηριασμούς. Μόνο ένα μαζικό λαϊκό κίνημα, το οποίο είναι πάντα σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση όλων των λαϊκών προβλημάτων μπορεί να αποτελέσει φραγμό σε τέτοιου είδους εξελίξεις. Όσο δεν προβάλλουμε μαζική αντίσταση σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο, τόσο τους δείχνουμε πως ο δρόμος είναι ανοιχτός για να συνεχίσουν την αντιλαϊκή τους επέλαση.
Κάτω τα χέρια από τα λαϊκά σπίτια. Κανένας πλειστηριασμός στην πρώτη κατοικία.
Την κρίση να πληρώσουν τραπεζίτες, εφοπλιστές, το μεγάλο κεφάλαιο.
Όλοι την Τετάρτη 19 Ιούλη στις 15:00 έξω από το δικαστικό μέγαρο στην κινητοποίηση για να αποτρέψουμε τον πλειστηριασμό σε σπίτι  συναδέλφου.
ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]