ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Νεκρός ο άνδρας που έπεσε σε γκρεμό ..ενώ μάζευε αρωματικά βότανα ..στο Ανώγειο Φιλιππιάδας

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγη ώρα η μεγάλη επιχείρηση της Π.Υ Φιλιππιάδας και  της 5ης ΕΜΑΚ  που βρισκόταν σε εξέλιξη απο το πρωί ,σε δύσβατο σημείο στο Ανώγειο Φιλιππιάδας , έπειτα απο κλήση που δέχθηκαν  οι Αρχές ,για ηλικιωμένο άνδρα που  βρισκόταν πεσμένος σε γκρεμό 100-150  μέτρων .

Ο  άτυχος   άνδρας ,περί τα 70 έτη ,είχε πάει στο βουνό  μαζί με δύο φίλους του   για να μαζέψουν αρωματικά βότανα   , όταν σύμφωνα με πληροφορίες γλίστρησε και  έπεσε  σε χαράδρα βάθους αρκετών μέτρων .
Εντρομοι οι φίλοι του επικοινώνησαν με την Π.Υ  ,ζητώντας τη συνδρομή της .
Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στην περιοχή   κατάφεραν  μετά απο μια δύσκολη επιχείρηση να προσεγγίσουν στο εξαιρετικά δυσπρόσιτο σημείο και να  τον εντοπίσουν,  δυστυχώς  όμως χωρίς τις αισθήσεις του .
Ο ηλικιωμένος άνδρας  απο  τον Γοργόμυλο Πρέβεζας ,  που είχε εργαστεί    επί σειρά ετών στη Γερμανία είχε επιστρέψει   στην Ελλάδα, όταν  πήρε τη σύνταξή του .
Η αγαπημένη του συνήθεια ,να μαζεύει αρωματικά βότανα  απο τα βουνά της περιοχής , αποδείχθηκε δυστυχώς για εκείνον   μοιραία ....
 Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του συμβάντος ,που βύθισε στο πένθος τους οικείους ,τους φίλους   του και όλους όσοι τον γνώριζαν , ερευνά το Α.Τ Ζηρού.
[φωτο αρχείου]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]