ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στην νέα Εξουσία…

Απο το "Κόκκινο Πιπέρι"
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Γενέθλια είχε το Σάββατο η Μαρέβα Μητσοτάκη!
Η οποία ωσάν να μύρισε τον “κρίνο”, μόλις ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε αρχηγός της ΝΔ και εν δυνάμει Πρωθυπουργός, επέστρεψε στο πλευρό του συζύγου της μετά από 5ετή “απουσία” στο γαλαζοαίματο Λονδίνο, των Λόρδων και των εφοπλιστών…
Έτσι, ο Πρόεδρος της ΝΔ της εκδήλωσε την χωρίς σύνορα αγάπη του και διά μέσω των social media, όπου έγραψε: “Χρόνια πολλά Μαρεβάκι. Τα 50 είναι τα νέα 40”!
Τόσο ευρηματικός ο Πρόεδρος, ξεπέρασε και τον αείμνηστο Γιώργο Ζαμπέτα!
Αλλά, για προεόρτιο των γενεθλίων της συζύγου του, φρόντισε να την πάρει μαζί του στο Συνέδριο της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” για να δηλώσει την συμπαράστασή του στη Φώφη Γεννηματά! Επειδή τα έχει βρει απόλυτα μαζί της, για να αποτελέσουν την αυριανή Μνημονιακή κυβέρνηση! Άλλωστε, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πάνε πακέτο τα τελευταία χρόνια! Ας όψεται ο Αντώνης Σαμαράς που πριν κάνει κυβέρνηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, διατυμπάνιζε στα ΜΜΕ: “Εάν κάνουμε κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, αυτό θα ισοδυναμεί με πολιτικό πραξικόπημα”!
Βέβαια, με την παρουσία του στο Συνέδριο της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης” ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει και τη βαθιά ευγνωμοσύνη στη Φώφη Γεννηματά που δεν δέχεται το στενό “φλερτ” του Αλέξη Τσίπρα, που διακαώς θέλει να αλλάξει τον “καμένο” Πάνο Καμμένο με τη Φώφη για την μακροημέρευση του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]