Αίθριος καιρός και ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Αίθριο καιρό και ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένουνε την Κυριακή 2 Ιουλίου, με εξαίρεση  την Ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο  όπου οι βοριάδες σταδιακά θα ενισχυθούν και δεν θα επιτρέψουν στον υδράργυρο να ανέβει στα επίπεδα των προηγούμενων ημερών. Σταδιακή υποχώρηση του καύσωνα σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε από τη Δευτέρα, όπου οι θερμοκρασίες θα επανέλθουν στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 42  και τοπικά 43 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 17 έως 38 και τοπικά 40 στη βόρεια Ελλάδα, 16 έως 36 και τοπικά 38 στη δυτική Ελλάδα, 22 έως 40  στο βόρειο Αιγαίο και από 23 έως 42 και τοπικά 43 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν  κυρίως από τα βόρεια έως  4 μποφόρ, με εξαίρεση το νότιο Αιγαίο όπου θα είναι κυρίως δυτικοί έως 6 μποφόρ.  Ενίσχυση των βοριάδων περιμένουμε από το απόγευμα και από τα δυτικά.
.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη αναμένουμε αίθριο καιρό. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 26 έως 38 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα είναι κυρίως νότιοι έως και 4 μποφόρ.
ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στην Αθήνα  θα κυμανθεί από 30 έως 40 και τοπικά 43  βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.
 weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]