ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Δεν τα κατάφερε ..η νεαρή μητέρα απο τη Λευκάδα που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του Πανεπ.Νοσοκομείου Ιωαννίνων

Η Ειρήνη Σταματέλου , απο τους Τσουκαλάδες Λευκάδας , που νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ,δίνοντας  σκληρή μάχη για τη ζωή της ,έπειτα απο σοβαρή επιπλοκή στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της ,δεν θα μπορέσει να κρατήσει στην αγκαλιά της το νεογέννητο κοριτσάκι της ...


Η  νεαρή γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων ,αφήνοντας πίσω της εκτός απο το νεογέννητο κοριτσάκι της, που δεν πρόλαβε να την γνωρίσει, ένα τετράχρονο αγοράκι  και τον σύντροφο της ζωής της ,τον Διαμαντή ....
Μόλις η οικογένεια της Ειρήνης απηύθυνε   έκκληση  μέσω των social media ,για αίμα και αιμοπετάλια που χρειάζονταν η  νεαρή μητέρα ,η προσέλευση του κόσμου υπήρξε εντυπωσιακή ...και όλοι ήλπιζαν σε ένα αίσιο τέλος, που δυστυχώς όμως  δεν ήρθε...
Σύσσωμα τα τοπικά ΜΜΕ στη Λευκάδα,το τοπικό συμβούλιο Τσουκαλάδων και ο π. Δήμαρχος του νησιού,Κ.Αραβανής , εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους μέσω σχετικών ανακοινώσεων .
"Χάσαμε το χαμόγελό της. Χάσαμε το κορίτσι που δήλωνε παρούσα παντού.  Έδινε καθημερινά μάχες προσωπικές και κοινωνικές.

Τίμησε το χωριό μας σαν πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, μέλος του πολιτιστικού μας συλλόγου, για χρόνια χορεύτρια στο χορευτικό μας. Αγωνίστηκε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για να βελτιώσει την εικόνα του χωριού μας που αγαπούσε και νοιάζονταν. Κόντρα σε πολλούς και πολλά. Θυσιάζοντας πολύ χρόνο από την προσωπική της ζωή.

Σε μας που συνεχίζουμε σαν μέλη του τοπικού συμβουλίου ήταν διαρκώς δίπλα μας να μας στηρίζει, να μας συμβουλεύει, να μας δίνει κουράγιο όταν απογοητευόμαστε.

Εξαιρετική εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος και στήριγμα στην χαροκαμένη μάνα της Ελπίδα. Για όλους μας και κυρίως για τους δικούς της το κενό που αφήνει  είναι τεράστιο.

Εκφράζουμε στους δικούς της (μητέρα, σύζυγο, παιδιά, αδελφές) τα θερμά μας συλλυπητήρια"σημειώνεται στο συλλυπητήριο μήνυμα του τοπικού συμβουλίου Τσουκαλάδων ,ενώ ο π.Δήμαρχος του νησιού ,Κώστας Αραβανής ,στο μήνυμά του για την εκλιπούσα  αναφέρει:

“To άγγελμα του θανάτου της Ειρήνης μας γέμισε λύπη και συγκίνηση όλους εμάς τους συνεργάτες της στην προηγούμενη θητεία μας στο δήμο.
Η Ειρήνη ιδιαίτερα δραστήρια αγωνίστηκε για το χωριό της ως πρόεδρος σε μια δύσκολη συγκυρία. Παρά τα προβλήματα δούλεψε περισσότερο από τις δυνάμεις της για το χωριό της και τους κατοίκους του. Ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Είχε καθημερινή συνεργασία με όλους μας στο δήμο και πολλές φορές υπερέβαινε τον εαυτό της. Αγωνίστηκε σαν παιδί , σαν σύζυγος, σαν μάνα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ο αγώνας ήταν άνισος και δεν μπόρεσε να νικήσει. Στο σύζυγό της, στα αγγελούδια της, στη μάννα της , στα αδέρφια της, θερμά συλληπητήρια.
Εμείς που συνεργαστήκαμε μαζί της θα τη θυμόμαστε για την ευγένειά της, το χαμόγελό της, την αγωνιστικότητά της.
καλό ταξίδι Ειρήνη
Κώστας Αραβανής
Δήμαρχος Λευκάδας 2011-2014"
[με πληροφορίες απο το lefkadapress.gr και το mylefkada.gr
photo lefkadapress.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]