ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η Αυγή Βουτσινά στην συναυλία για την Παλαιστίνη

Η Αυγή Βουτσινά στην συναυλία για την Παλαιστίνη
Στην συναυλία που διοργάνωσε η Πρεσβεία της Παλαιστίνης, με την υποστήριξη και συνδιοργάνωση του Δήμου Βύρωνα στα πλαίσια του φεστιβάλ «Στις Σκιές των Βράχων» παρευρέθηκε η γνωστή ακτιβίστρια και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Μετώπου Νίκης, Αυγή Βουτσινά.
Η Ορχήστρα, «Οι κόρες της Ιερουσαλήμ», που αποτελείται από 30 δεκαπεντάχρονα κορίτσια από την Παλαιστίνη, έπαιξε και τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια της πατρίδας τους, αλλά και ελληνικά, σε μια επιτυχημένη σύμπραξη με τη Μαρία Σουλτάτου και μέλη της Παραδοσιακής Ορχήστρας Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Αττικής.
Η κυρία Βουτσινά συνομίλησε με τον πρέσβη της Παλαιστίνης, ο οποίος την προσκάλεσε να τον επισκεφτεί στην Πρεσβεία για μια εκτενέστερη ενημέρωση για τα θέματα της Παλαιστίνης.
Μετά το πέρας της συναυλίας η κυρία Βουτσινά δήλωσε: «Οι Παλαιστίνιοι καθημερινά αντιμετωπίζουν συλλήψεις, μεθοδευμένες δολοφονίες, επιθέσεις Ισραηλινών εποίκων στους θρησκευτικούς τόπους λατρείας τους και αφόρητους περιορισμούς.
Απώτερος σκοπός είναι να αναγκαστούν οι Παλαιστίνιοι να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους.
Το Μέτωπο Νίκης στηρίζει τον αγώνα των παλαιστίνιων για την διεκδίκηση:
Της Ανεξαρτησίας του Κράτους της Παλαιστίνης.
Την Σταθερότητα στην περιοχή.
Την Ειρήνη.
Ο αγώνας των Παλαιστινίων, ας γίνει φωτεινό παράδειγμα για όλους τους Έλληνες ώστε να μην επιτρέψουν την κατάκτηση της πατρίδος μας και των ψυχών μας».
Μέτωπο Νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]