Στην Πρέβεζα Ο Προκόπης Παυλόπουλος Για Το 4ο Συνέδριο Του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών

Koρυφαία στιγμή για την Πρέβεζα είναι η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο επίσημο δείπνο που θα παρατεθεί στο πλαίσιο του 4ου Συνεδρίου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη μας από 27 έως 29 Ιουλίου. Οπως μετέδωσε η Δημ.Ραδιοφωνία της πόλης και σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κ.Παυλόπουλος θα φτάσει στο αεροδρόμιο του Ακτίου στις 8 το βράδυ της Παρασκευής και αμέσως θα κατευθυνθεί στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα, όπου θα τον υποδεχθούν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Γιαμάς και ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ηπειρωτών Χρυσόστομος Δήμου.
Στον χώρο του γεύματος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα καλωσορίσει ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών κ. Δήμου, ενώ αμέσως μετά θα βραβευτούν προσωπικότητες που διακρίνονται για το έργο τους στην αυτοδιοίκηση, την παιδεία, την επιχειρηματικότητας και την κοινωνική τους προσφορά.
Αμέσως μετά ο κ. Παυλόπουλος θα πραγματοποιήσει ομιλία, ενώ αργά το βράδυ θα αναχωρήσει και πάλι για την Αθήνα. Στο Συνέδριο αναμένονται να πάρουν μέρος 120 σύνεδροι που εκπροσωπούν Απόδημους Ηπειρώτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Αφρική και την Αυστραλία ενώ το βράδυ της Πέμπτης στην εναρκτήρια συνεδρία θα εκτεθούν έργα του ζωγράφου Γιώργου Θ. Μήτση, «Μοναστήρια, εκκλησίες, εξωκλήσια και εικονίσματα της Άνω Δερόπολης». Την Έκθεση υποστηρίζει η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]