Στην Πρέβεζα ο Θανάσης Βασιλόπουλος, την Τετάρτη 2 Αυγούστου

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος με ένα σχήμα με αναγνώριση, αποτελώντας έναν εξαιρετικό πρεσβευτή της γνήσιας μουσικής μας παράδοσης, θα φιλο
ξενηθεί στο Δημοτικό Κηποθέατρο Γιάννης Ρίτσος, την Τετάρτη 2 Αυγούστου και ώρα στις 9:30 το βράδυ. Συμμετέχουν Κώστας Τζίμας, Μιχάλης Τζιχάνης, Νίκος Τζιούμας, Ξένια Γαργάρη και οι μικρός Δημήτρης Σακκάς. Τιμή εισιτηρίου στην προπώληση 8 ευρώ γενική είσοδος 10 ευρώ.
Μουσικός με έντονη σφραγίδα και προσωπικότητα, ο Θανάσης Βασιλόπουλος δεν περιορίστηκε ούτε βολεύτηκε στην «σκιά» των ερμηνευτών και συνθετών αλλά «έβγαλε» τις αγωνίες του και το δικό του οικουμενικό μουσικό σύμπαν, μέσα από οργανικούς δίσκους αλλά και παραστάσεις όπου κεντράριζαν στην σολιστική του υπόσταση.
Ο Θανάσης Βασιλόπουλος θεωρείται ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του κλαρίνου στη χώρα μας και από τους σημαντικότερους στα Βαλκάνια.
Ένας σπουδαίος σολίστας ξεκίνησε να παίζει σε γιορτές και πανηγύρια από εννέα ετών και κατάφερε να διακριθεί παγκοσμίως, μέσα από συνεργασίες με μεγάλους ξένους μουσικούς όπως ο Joe Bonamassa, ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στην Τουρκία, όπου έχει συνεργαστεί με γνωστούς τραγουδιστές και μουσικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]