Ηπειρος:Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα
Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
Χθες το μεσημέρι, στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Άρτας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας του Α΄ Τμήματος Πλημμελειοδικών Κορίνθου, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και λοιπών εξαρτησιογόνων ουσιών.
Χθες αργά το απόγευμα, στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε κατείχε στο σπίτι του τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένα φυτικά αποσπάσματα καπνού, συνολικού βάρους (54) κιλών και (49) γραμμαρίων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία δασμολόγησης και φορολόγησης.
Χθες το βράδυ, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (12,8) γραμμαρίων.
Χθες το απόγευμα, στο Νεοχώρι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι κατελήφθη να απασχολεί σε επιχείρηση ως εργάτες, δύο υπηκόους Αλβανίας, χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια παραμονής και εργασίας στη χώρα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]