Ο καιρός σήμερα Σάββατο 22 Ιουλίου

Ηλιοφάνεια αναμένουμε σχεδόν σε όλη τη χώρα το Σάββατο 22 Ιουλίου, με εξαίρεση τις ορεινές περιοχές της βορειοδυτικής και βόρειας Ελλάδας, όπου τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις με πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας.
Η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο θα κυμανθεί από 21 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, από 17 έως 34 και τοπικά 35 στη βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 35 στη δυτική Ελλάδα, από 18 έως 31 στο BA Αιγαίο και από 20 έως 34 και τοπικά 35 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν κυρίως από τα βόρεια φτάνοντας τα 6 με 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα είναι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.

ΑΤΤΙΚΗ
Ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας αναμένουμε στην Αττική το Σάββατο. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 με 34  βαθμούς στην Αθήνα, ενώ οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ στα ανατολικά τμήματα.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας η οποία θα κυμανθεί  από 21 έως 33 βαθμούς. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητών διευθύνσεων 3 με4 μποφόρ.
weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]