Απεργιακός αγώνας Επισιτισμού και Τουριστικών Επαγγελμάτων την Πέμπτη 20 Ιουλίου


Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων: Το Διοικητικό Συμβούλιο εκ μέρους και των μελών του Σωματείου εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον απεργιακό αγώνα Επισιτισμού και Τουριστικών Επαγγελμάτων την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 και καλούμε τους συναδέλφους Συνταξιούχους να π
άρουν μέρος στις παρεμβάσεις, που θα γίνουν στους χώρους δουλειάς και στις παραστάσεις διαμαρτυρίας σε τοπικούς φορείς το πρωί της Πέμπτης καθώς και στη συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στον Πλάτανο στην Αβέρωφ.
Σε κανέναν δεν πρέπει να πιάσουν τόπο τα παραμύθια της ανάπτυξης που θα ωφελήσει όλους, εργαζόμενους και αφεντικά. Ο κλάδος αυτός ήταν σε ανάπτυξη και τα χρόνια της κρίσης, αλλά για τους εργαζόμενους το κέρδος ήταν ένταση της εκμετάλλευσης, κυριολεκτικό ξεζούμισμα με ελαστικές σχέσεις και μερική απασχόληση, απληρωσιά, εργατικά ατυχήματα, εξοντωτικά ωράρια, επαγγελματικές ασθένειες κλπ. Απ’ την άλλη τα κέρδη και η αστραφτερή βιτρίνα για τους μεγάλους επιχειρηματίες καλά κρατούν.
Τα προβλήματα συνταξιούχων, εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, μικρών αγροτών είναι κοινά και έχουν την ίδια αιτία, το κέρδος των λίγων και την εκμετάλλευση σε βάρος αυτών που δουλεύουν και παράγουν. Κοινή πρέπει να είναι και η αντιμετώπισή τους με τον ταξικό και οργανωμένο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]