Ενημερωτικές διαλέξεις της ΕΛ.ΑΣ σε μαθητές στην Ήπειρο κατά το σχολικό έτος 2016 - 2017

Ενημερωτικές διαλέξεις της Ελληνικής Αστυνομίας σε μαθητές στην Ήπειρο κατά το σχολικό έτος 2016 - 2017
Καταρτισμένοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν 140 διαλέξεις σε μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή, την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, την πρόληψη των ναρκωτικών, τον διαδικτυακό και σχολικό εκφοβισμό καθώς επίσης ζητήματα σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού
Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία 140 ενημερωτικές διαλέξεις σε μαθητές των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ήπειρο, κατά το σχολικό έτος 2016 – 2017.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για την ενημέρωση, την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, καταρτισμένοι αστυνομικοί που υπηρετούν σε διάφορες υπηρεσίες των τεσσάρων Διευθύνσεων Αστυνομίας της περιφέρειας μας (Δ.Α. Ιωαννίνων, Δ.Α. Άρτας, Δ.Α. Πρέβεζας και Δ.Α. Θεσπρωτίας), πραγματοποίησαν 140 ενημερωτικές διαλέξεις σε μαθητές που φοιτούν στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μας.
Ειδικότερα, στις διαλέξεις συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα σχετικά με την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή, την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, την πρόληψη των ναρκωτικών, τον διαδικτυακό και σχολικό εκφοβισμό καθώς επίσης και ζητήματα σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού, όσον αφορά το επάγγελμα του αστυνομικού.
Μέσα από τη διαδραστική επικοινωνία με τους ομιλητές, οι μαθητές είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν, να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους και να διαμορφώσουν την άποψη τους στα θέματα που αναπτύχθηκαν.
Η Αστυνομία στην Ήπειρο θα συνεχίσει να πραγματοποιεί παρόμοιες δράσεις και στο μέλλον, συνεργαζόμενη με όλους τους Φορείς της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]