«Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει να χάσει χρήματα από την προγραμματική περίοδο 2014-2020»

Καθησυχαστική σχετικά με τον κίνδυνο που διατρέχει η Ελλάδα να χάσει χρήματα από την προγραμματική περίοδο 2014-2020 ήταν η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρέτσου, σε διάλογο που είχε στο Ευρωκοινοβούλιο με τον επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, σχετικά με την Πολιτική Συνοχής.
«Η Ελλάδα δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο να χάσει χρήματα από την προγραμματική περίοδο 2014-2020. Οι πρώτες αλλαγές είχαν πολύ σημαντικό και θετικό αντίκτυπο στην Ελλάδα» ανέφερε, συγκεκριμένα η κ. Κρέτσου.
Η ίδια σημείωσε ότι «ήταν πραγματικά μεγάλη χαρά για μένα, να περάσουμε από κοινού με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τις αξιολογήσεις» και πρόσθεσε ότι υπάρχουν πολλά μέτρα για τον κοινωνικό τομέα, για τον τομέα της Υγείας.
Παράλληλα, η Ευρωπαία επίτροπος αναγνώρισε ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις μέσα στην ΕΕ, συμπλήρωσε, όμως, ότι «είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τουλάχιστον ένα Σενάριο εντός του οποίου παραμένει η Πολιτική Συνοχής». «Συμμερίζομαι απολύτως τις ανησυχίες σας. Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίησή μου που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με προσωπική σας υποστήριξη, ψήφισε για την αλλαγή του κανονισμού για την Ελλάδα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να βοηθηθεί η Ελλάδα με οικονομική ανάπτυξη και ρευστότητα. Δύο δισεκατομμύρια εξοικονομήσαμε από τον προϋπολογισμό, πράγμα δύσκολο σε τέτοιες εποχές» τόνισε προς τον κ. Παπαδημούλη.

★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]