Μια όμορφη γιορτή για τους αθλητές του 2ου ITF CUP που γίνεται στα Γιάννενα!


Μήνυμα του προέδρου της ΕΦΟΑ Σπύρου Ζαννιά 
Ικανοποιημένοι όλοι απο εγκαταστάσεις και φιλοξενία

Τους αθλητές απο όλες τις χώρες που συμμετέχουν στο 2ο ITF CUP υποδέχτηκαν την Δευτέρα το βράδυ, σε ένα επίσημο δείπνο, το Δ.Σ. και τα μέλη του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων.
 Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (Ο.Α.Ι. ) διοργάνωσε μια όμορφη γιορτή σε ένα υπέροχο χώρο που ενθουσίασε απο την πρώτη στιγμή τους αθλητές που σημετέχουν στην διοργάνωση.
Ο πρόεδρος Κώστας Ευθυμίου, η αντιπρόεδρος αλλά και το σύνολο των μελών του Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης ήταν όλοι εκεί, για να συνομιλήσουν με τους αθλητές και να τους καλωσορίσουν με τον πιο εγκάρδιο τρόπο.
Κατά την διάρκεια της αθλητικής γιορτής αναγνώστηκε και το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ κ. Σπύρος Ζαννιάς. 
Στο μήνυμα το Δ.Σ. του ΕΦΟΑ ανέφερε: «Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ και ολόκληρης της οικογένειας του τένις θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαρίσης Ιωαννίνων και τον πρόεδρο του Κώστα Ευθυμίου για την άψογη διοργάνωση στα Γιάννενα. Η όμορφη πόλη, ο συνεπής πληθυσμός και το μοναδικό περιβάλλον του πάρκου Πυρσινέλλα προβάλλουν τη χώρα μας στις τέσσερις ηπείρους. Πιστεύω οτι το πρωτάθλημα θα μεινει «προίκα» στην πόλη για τα επόμενα χρόνια και θα αναβαθμίζεται διαρκώς. Έυχομαι τα έπαθλα να έχουν και ελληνικό χρώμα αλλά πάνω απο όλα εύχομαι καλή επιτυχία στους φιλοξενούμενούς μας και να έρχονται ευχάριστα ξανά και ξανά στις διοργανώσεις μας» κατέληξε.
Η γιορτή συνεχίστηκε με όμορφες στιγμές ενω οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εδέσματα και κρασί και να χαλαρώσουν λίγο πριν μπουν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]